No Image!
Witch Murder De Sfantu_Dracu la data: 2023-08-18 05:31:03
Aparitii misterioase
 • Umbra Fără Chip: Mărturia Înfricoșătoare a Nopților Bântuite

 • Într-un orășel aparent liniștit, am trăit o întâmplare de groază ce îmi bântuie gândurile de peste un deceniu. Erau vremurile copilăriei, când am pășit pragul grădiniței și am început să învăț primele lecții ale vieții. Îmi amintesc clar despre o fetiță din grupul meu, o camaradă cu părul blond ca grâul și un colier misterios în jurul gâtului. Nu eram cei mai buni prieteni, dar într-o zi, ne-am intersectat în timpul unui joc. Ea s-a apropiat de mine cu un zâmbet forțat, în ciuda antipatiei pe care ne-o purtam reciproc.
  Nu pot uita cuvintele ei înțepătoare referitoare la colierul său. M-a atenționat că privirea prea îndelungată sau atingerea acestui obiect ar putea avea consecințe neimaginabile. Afirma că, dacă mă voi apleca asupra colierului sau dacă îl voi atinge, un vizitator straniu îmi va călca pragul în miezul nopții. În mintea mea de copil, am imaginat cu uimire o creață grotescă ce urma să mă privească în somn, o ființă a întunericului care se strecura prin geamul meu.
  Cu timpul, am încercat să înlătur gândurile ciudate, ascunzându-le sub zâmbetul jucăuș al zilei. Totuși, o noapte întunecată a venit să îmi testeze rezistența la adevărul înfricoșător. M-am trezit într-un fel în mijlocul nopții, senzație nefamiliara pentru mine. Privirea mi s-a oprit asupra ușii dormitorului meu, iar în ciuda întunericului, am distins clar conturul unei figuri. Înaltă, aproape un colos de 1,80 m, umflată și grotescă, figura nu avea trăsături distincte, niciun chip înfricoșător de identificat.
  Această entitate tenebroasă, neclară în forma sa, a părut că mă privesc cu ochi inexistenți, iar eu m-am prefăcut că dorm pentru a încerca să dezleg misterul acestei prezențe înfricoșătoare. În ciuda fricii ce mă copleșea, curiozitatea m-a făcut să mă ridic în pat pentru a mă confrunta cu această realitate întunecată. Cu toate că am sperat că întunericul îmi juca feste, că figura ar putea fi un morman de haine, toate aceste speranțe s-au spulberat în fața faptului că entitatea rămânea, imobilă și înspăimântătoare.
  M-am ascuns sub pătură, sperând că, poate, această prezență își va continua călătoria spre uitare, însă nu s-a întâmplat așa. Mi-am strâns ochii cu putere și am adormit în sfârșit, părând că timpul se mișca într-un ritm nefireasc și încet. La prima lumină a zorilor, privirea mi-a căutat răspunsuri în jurul meu, iar ușa dormitorului arăta ca și cum nimic nu ar fi trecut prin ea în acea noapte neagră.
  Această întâmplare mi-a marcat adolescența, o amintire ce mi-a refuzat să fie ștearsă de vântul trecător al timpului. Cu toate că mi-am ascuns această experiență, secretul îmi rodea gândurile și întunecatele nopți continuau să mă trezească în fața acelei figuri inumane. Încercam să îmi aduc aminte de acele zile în care curajul copilăriei mă făcea să mă gândesc că era doar imaginația mea jucându-mi feste.
  Ani întregi am păstrat tăcerea, încercând să ascund această poveste neobișnuită de ochii curioși ai celorlalți. Totuși, în adâncul inimii mele, simțeam că acea prezență misterioasă, acea umbra fără chip, nu fusese doar o închipuire a mintii mele tinere. Timpul nu a vindecat rana adâncă lăsată de acea noapte înfricoșătoare, iar poveștile stranii continuau să se răsfrângă în nopțile tăcute, umplând aerul cu o tensiune nevăzută.
  Și acum, în clipele liniștite ale nopții, simt că prezența este încă acolo, străduindu-se să mă privească din umbrele în care se ascunde. Această experiență m-a transformat, a adăugat o notă înspăimântătoare vieții mele și m-a făcut să mă întreb dacă întunericul adânc ascunde cu adevărat tărâmuri necunoscute și sinistre, sau dacă totul nu este doar o iluzie menită să-și urmărească victimele cu sufletul său.

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!