No Image!
Witch Murder De Sfantu_Dracu la data: 2023-08-18 05:52:58
Creaturi
 • O Călătorie Sinistră în Lumea Misterioasă a Creaturilor

 • În adâncul nopții, am fost scos brusc din somn de o senzație ciudată care mi-a făcut inima să tresalte în piept. Lumina palidă a lunii pătrundea prin draperii, lăsând să se formeze umbre sinistre pe pereți. Însă, ceva părea să fie în neregulă.
  Am simțit o prezență necunoscută și, în momentul în care am privit în jur, am văzut o scenă înfiorătoare. Creaturi asemănătoare insectelor, dar de o mărime înspăimântătoare, se înălțau deasupra patului meu. Privirile lor întunecate păreau să pătrundă adânc în sufletul meu. Într-o reacție de panică, am izbucnit într-un strigăt disperat, iar sunetul a reverberat prin toată casa, transformându-se într-un ecou tulburător.
  Creaturile s-au retras în grabă, dispărând în întunericul din colțurile camerei. Am rămas acolo, în pat, cu inima bătându-mi nebunește și tremurând înfricoșat. Teamă m-a împiedicat să-mi închid ochii, de teamă că, la deschiderea lor, vor reveni.
  Noaptea s-a scurs într-un ritm greoi, iar eu am rămas treaz, luptându-mă cu gândurile întunecate ce păreau să mă încolțească. Cu fiecare sunet al casei și fiecare umbră care părea să se miște, anxietatea mea creștea, înfricoșător de gândul că acele creaturi înfricoșătoare s-ar putea întoarce în orice moment.
  Dimineața a venit în cele din urmă, încet și încărcată cu un sentiment ciudat. Un bătăuș la ușă m-a făcut să săr în loc, inima să-mi bată cu putere în piept. Am înghițit în sec, luându-mi inima în dinți, și m-am îndreptat spre ușă. Oricât de îngrozit eram, simțeam că acest moment ar putea reprezenta o răspuns la toate întrebările mele.
  Am deschis ușa și am privit în față, rămas fără cuvinte. În fața mea se afla o creatură stranie, o combinație între insectă și om. Avea aripi delicate, iar în mâini ținea un platou cu mic dejun. Totul părea să fie rupt dintr-un vis nerealist și mă simțeam ca și cum aș fi într-un coșmar straniu.
  Creatura a așezat cu grijă platoul pe podea și s-a retras, lăsându-mă într-o stare de șoc complet. Am privit micul dejun înaintea mea, nesigur în privința a ceea ce văzusem. A fost ca și cum totul s-ar fi materializat dintr-o fantasmă în realitate, o realitate care mă copleșea cu fiecare moment.
  Zilele care au urmat au adus o rutină ciudată și, totuși, plină de mister. Creaturile veneau în fiecare dimineață, aducându-mi micul dejun și având grijă de mine într-un mod bizar și neașteptat. Adevărul era că mă simțeam prins între sentimentele de încredere și teamă, între acceptarea aparentei lor bunăvoințe și suspiciunea față de intențiile lor reale.
  Cu fiecare zi care trecea, mă întrebam dacă aceste creaturi își aveau cu adevărat intențiile bune sau ascundeau ceva întunecat sub aspectul lor aparent benign. Așa că, atunci când alimentele grase au fost înlocuite cu fructe proaspete, am simțit un amestec de ușurare și neliniște. Mă întrebam dacă totul era parte a unei strategii de a câștiga încrederea mea.
  Creaturile au devenit mai atente și mai delicate, făcând gesturi pe care le-as fi asociat cu grija unui îngrijitor. Cu toate acestea, nu puteam să scap de senzația ciudată că exista ceva în spatele acțiunilor lor, ceva care se ascundea în umbrele trecutului lor misterios.
  Într-o noapte, sunete ciudate m-au trezit din somn. Erau țipete disperate și zgomote de împușcături, iar instinctul meu de a proteja mi-a dat aripi. Am coborât scările în grabă, în căutarea surselor zgomotelor.
  Ceea ce am descoperit acolo a fost dincolo de orice coșmar pe care l-aș fi putut imagina. Un hoț zăcea decapitat pe podea, înconjurat de aceleași creaturi înspăimântătoare. Șocul m-a lovit, iar mintea mea a încercat să înțeleagă ceea ce vedeam. A fost în acel moment că am realizat cu adevărat că acele ființe bizare au fost alături de mine pentru a mă proteja, fie că înțelegeam sau nu.
  O nouă etapă în această relație enigmatică a început să se contureze. Creaturile, care inițial mi-au stârnit teama și suspiciunea, acum îmi demonstrau că erau mai mult decât înfățișarea lor înspăimântătoare. Cu fiecare zi, am început să accept prezența lor și, într-un fel straniu, să îi înțeleg.
  Dar într-o noapte, o senzație de neliniște m
  -a trezit. Simțeam că ceva nu era în regulă, iar o durere arzătoare a început să se răspândească prin tot corpul meu. Părea că sârmă ghimpată îmi străbătea stomacul și o senzație de mișcare mi-a făcut să-mi înțeleg că acolo sub pielea mea se ascundea ceva înspăimântător.
  De atunci, am ales să-mi păstrez povestea în mine, lăsând cititorii să-și imagineze continuarea acestei călătorii sinistre și misterioase. Căci, în cele din urmă, adevărurile pe care le-am descoperit nu sunt doar despre creaturi și întâmplări ciudate, ci și despre capacitatea umană de a înțelege și de a accepta ceea ce depășește limitele cunoașterii noastre.

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!