No Image!
Witch Murder De Sfantu_Dracu la data: 2023-08-17 05:42:20
Casa
 • Umbrele Trecutului: Misterul Inelului Bântuit

 • Era o noapte întunecată și înspăimântătoare în orașul Derry. Vântul adia cu un șuierat sinistru prin străzi, iar norii se întindeau ca mâini reci deasupra clădirilor vechi și uitare. Derry era un loc plin de povești îngrozitoare și legende urbane, iar oamenii din acest oraș știau că întotdeauna trebuie să-și păstreze ochii deschiși și să fie pregătiți pentru orice.
  Într-un colț izolat al orașului se afla casa veche și degradată a lui Merlin. Cu pereții decolorați și tencuiala căzând în bucăți, casa părea ca și cum ar fi găzduit propriile povești întunecate. Merlin era un bărbat retras, cunoscut de puțini, dar povestea sa despre bunica sa și moartea ei misterioasă era una care bântuia în continuare locuitorii din Derry.
  Cu câteva luni în urmă, bunica lui Merlin trecuse în neființă. Acest eveniment l-a copleșit pe băiat, deoarece el o iubise foarte mult. După moartea ei, Merlin devenise proprietarul întregii averi a bunicăi, inclusiv bijuteriile prețioase. Totuși, îndurerat și cu inima grea, Merlin a decis să îngroape aurul și bijuteriile alături de bunica sa, considerând că aceasta ar fi o dovadă de respect și iubire față de ea.
  Dar de atunci, evenimente ciudate au început să se desfășoare în casa lui Merlin. În miezul nopții, el o vedea pe bunica sa în jurul casei, o siluetă slaba și palidă, care se materializa din întunericul nopții. Încerca să îi vorbească, dar cuvintele se pierdeau în vânt, iar ochii ei hoinăreau în căutarea ceva.
  Frustrat și speriat de apariția neobișnuită, Merlin a căutat ajutorul preotului local. După ce i-a povestit întreaga situație, preotul a răspuns cu seriozitate: "Nu ai făcut bine că ai îngropat bijuteriile cu ea. Sufletul ei poate fi rătăcit, legat de lucruri materiale. Dacă vrei să o eliberezi, trebuie să iei bijuteriile afară din mormânt."
  Decis să pună capăt acestei coșmaruri, Merlin s-a întâlnit cu un prieten apropiat, Richard, pentru a-l ajuta să scoată bunica și bijuteriile din mormânt. Într-o noapte întunecată, au ajuns în cimitir și au început să sape cu disperare. După ore de muncă obositoare, au ajuns la mormântul ei.
  Cu inima bătând puternic în piept, Merlin a deschis cu grijă coșciugul. Lumina slabă a lunii a căzut asupra feței bunicii sale, care părea că doarme în pace. Cu mâini tremurânde, a început să ia bijuteriile din jurul ei, dar un singur inel refuza să se lase smuls. A tras și a tras, dar inelul părea că se agață de degetul bunicăi.
  Dintr-o dată, cu o hotărâre străină, Merlin a scos un briceag și a tăiat degetul pentru a elibera inelul. Sângele a început să curgă, dar în acel moment, nici el și nici Richard nu au mai putut suporta atmosfera sufocantă a cimitirului. Acoperiți de sudoare și tremurând de frig, au decis să lase groapa neacoperită și să plece, hotărâți să termine totul în dimineața următoare.
  Pe drumul de întoarcere spre casă, în lumina palidă a unui bec de stradă, Merlin a zărit o siluetă batrână stând într-o stație de autobuz. În ciuda frigului și a întunericului, a simțit că trebuie să oprească. Când s-a apropiat, a văzut o femeie bătrână cu bagaje, iar în mintea lui a început să se desfășoare o legătură neînțeleasă.
  "-Ce s-a întâmplat?", a întrebat Merlin cu blândețe, simțind că în această femeie exista ceva ciudat.
  Femeia bătrână și-a îndreptat privirea către el și a spus cu o voce tremurândă: "Am venit să îmi vizitez nepoții, dar am rătăcit drumul."
  Mâinile lui Merlin au început să tremure, iar ochii săi au căzut asupra mâinilor femeii. În momentul acela, cu o groază cumplită, a realizat că degetul înelar de la mâna dreaptă lipsea, iar în jurul degetului era o urmă de la inel.
  Femeia bătrână i-a aruncat o privire, ochii ei pătrunzându-l ca niște cuțite ascuțite. Cu o voce care i se părea că venea din adâncuri, a spus: "Ai luat ceva ce nu-ți aparține cu adevărat."
  Îngrozit, Merlin și-a dat seama că acțiunile sale din cimitir îl conduseseră la această înfruntare. Înțelesese prea târziu că nu avea dreptul să rupă legătura dintre suflet și inel, iar acum, forțele întunecate pe care le eliber
  ase erau pe cale să îl înghită.
  Cu inima bătând frenetic, Merlin și-a dat seama că povestea bunică-sii era mult mai complexă și malefică decât ar fi putut el vreodată să înțeleagă. În acel moment, în Derry, legăturile dintre lumea noastră și cea de dincolo s-au încurcat într-un dans întunecat, iar Merlin se afla în mijlocul acestui război necunoscut între forțe supranaturale.
  Și astfel, întunericul și suspansul continuă să se adâncească în această poveste înspăimântătoare, în care păcatul omului s-a amestecat cu secretele lumilor necunoscute, lăsându-l pe Merlin să se confrunte cu consecințele faptelor sale și cu umbrele sinistre care îl bântuieau în fiecare colț al orașului Derry.

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!