No Image!
Witch Murder De Sfantu_Dracu la data: 2023-08-13 19:50:08
Casa
 • Umbrele Străzii Cosoveni: Povestea Întunecată a Casei Blestemate

 • Într-un orășel liniștit și aparent lipsit de întâmplări stranii, numit Bistrița, se petreceau evenimente care aveau să îngrozească pe toți cei ce le vor descoperi. Pe strada Cosoveni, într-o modestă casă cu aspect cochet, trăia o tânără de doar 20 de ani. Fiind de o natură prietenoasă și plină de viață, nu avea dorința să atragă inamici sau să răspândească vreun semn de discordie în vecinătate. Viața ei părea desprinsă dintr-un tablou idilic, dar sub aparențele calmului se ascundeau umbre întunecate.

  Într-o zi, însă, întreaga atmosferă a străzii Cosoveni se cutremură. Un accident de mașină devastator a avut loc chiar în fața casei sale. Un bolid furios s-a izbit în gardul ei, producând un bubuit puternic care răsună ca un ecou al nenorocirii. Eram într-o vară dogoritoare, dar nici căldura n-ar fi putut topi gheața de groază care i se strecurase în suflet. Fără să mai stea pe gânduri, ieși tremurând din casă pentru a afla ce s-a întâmplat. Însă ceea ce vedea îi răvășea simțurile - o grămadă de curioși în jurul mașinii făcuse din eveniment o scenă de groază.

  Oamenii erau consternați și îngroziți de impactul violent. Fata observa cum paramedicii încercau să salveze viața șoferului, însă eforturile lor erau zadarnice. Barbatul fusese grav rănit și, în scurt timp, informația că acesta murise în drum spre spital făcu înconjurul localității. Cei prezenți la fața locului își întorceau privirile cu dezgust și compasiune de la ceea ce rămăsese din mașină și de la ce se întâmplase cu șoferul.

  După acest tragic incident, casa fetei devine un adevărat cuib al fenomenelor paranormale. În miezul nopții, sunete ciudate și jocuri de lumini începeau să o înspăimânte. Însă, cel mai sinistru lucru era scris cu sânge, pe pereții casei: "O să mori ca mine!" Textul acestei amenințări se transformase într-un avertisment, într-o obsesie care nu-i mai dădea pace.

  Înfricoșată și disperată, tânăra hotărăște să afle mai multe despre fenomenele paranormale, îndreptându-se către sursele nebănuite ale internetului. În căutarea sa, găsește numele unui specialist în vânătoarea de fantome, un expert cu o reputație dubioasă, cunoscut pentru abilitatea sa de a se confrunta cu tărâmul celor înstrăinate și de a-i neutraliza. Cu inima bătându-i mai repede, și cu o doză de speranță în suflet, decide să îl cheme în ajutor.

  Însă, cum ar spune maestrul în scrierea suspansului, "Întotdeauna e bine să fii pregătit pentru întorsături neașteptate." Specialista în fantome, atunci când ajunge în fața casei măturate de un vânt rece și întunecat, schițează o grimasă și o avertizează în termeni crudi: "Trebuie să părăsești această casă, acum, fără să te mai uiți înapoi. Spiritul acesta nu e doar o entitate rătăcită. El este furia și obsesia întrupate, și are un singur scop - să te ducă în lumea de dincolo, să-ți fure viața așa cum i-a fost furată lui."

  Fata, simțind o frică până atunci necunoscută, se îmbarcă într-o cursă contra timpului. Ambalată și înarmată cu curaj și cu ceva de genul speranței, lasă în urmă casa care-i fusese refugiul și speră că poate va scăpa de mâna întunecată a destinului.

  Destinul, însă, nu i-ar fi scris o poveste atât de simplă. În timp ce se îndreaptă spre un alt oraș, drumul său se transformă într-o altă capcană mortală. Un accident de mașină zdrobitor o lovește într-un mod fără milă. Cu ultimele ei clipe de conștiență, simte cum moartea îi șoptește la ureche, aceeași avertizare macabră: "O să mori ca mine!"

  În următoarele luni, casele de pe strada Cosoveni au fost martorele unui fenomen bizar. Sunete ciudate și ecouri stranii răsunau din casa în care locuise fata. Vecinii, nerăbdători să afle ce se petrece, au organizat o investigație, dar ce au descoperit i-a adus și mai aproape de marginea nebuniei. Zgomote puternice făceau pereții să tremure, dar în interior nu era nimic.

  După zile de cercetări, îndrăznesc să pătrundă în casa părăsită. Aerul înăuntru era dens și sufocant, iar o senzație de prezență malefică îi făcea pe toți să își țină răsuflarea. Cu lanterne în mână, se aventurau prin fiecare cameră, pregătiți să facă față oricărui demon care s-ar putea ascunde. Dar, spre uimirea și groaza lor, nu găsesc nicio ființă. În schimb, zidurile păreau să țină o taină macabră, ca o amintire stinsă a evenimentelor sinistre ce au avut loc.

  În cele din urmă, casa devine un simbol al întunericului, un mister nerezolvat, o poveste spusă și respinsă în același timp. Într-o noapte însă, cei curajoși care s-au apropiat prea mult de adevăr, sunt martorii unui spectacol ireal: zidurile încep să se zguduie, ca și cum casa ar fi devenit un monolit viu. Și apoi, totul se stinge, iar liniștea învăluie din nou strada Cosoveni.

  Casa este, în cele din urmă, demolată. Nu există o explicație clară despre ceea ce s-a întâmplat în acele ziduri, despre forța întunecată care părea că se hrănea cu amintirile și suferințele celor care au îndrăznit să se apropie. În ciuda dispariției casei, poveștile rămân. Oamenii vorbesc în șoaptă despre tânăra femeie și despre spiritul obsedant care a bântuit strada Cosoveni.

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!