No Image!
Witch Murder De Sfantu_Dracu la data: 2023-08-11 23:50:24
Aparitii misterioase
 • Noaptea în Care Poveștile au Prins Viață

 • Era o noapte întunecată și rece în inima pădurii, iar ploaia bătea monoton asupra acoperișului taberei de dans. Echipa de fete, inclusiv verișoara mea, Teo, se adăpostiseră în căsuțele lor rustice, fiecare cu sufletul înflăcărat de emoția concursului care avea să înceapă a doua zi. Lumina slabă a becului cu economie de energie se oglindea în ochii lor, iar inima le bătea accelerat în piepturi.

  După ce și-au aranjat lucrurile și au părăsit emoționantele discuții despre dans, au început să-și împărtășească povestiri. Era un ritual la fiecare tabără, o tradiție menită să aducă echipele mai aproape. Însă în acea noapte, chiar și printre râsetele lor, exista o notă subtilă de neliniște în aer.

  Pe la două dimineața, când cortina nopții se lăsase și mai grea, Teo și alte două prietene nu puteau să doarmă. Zgomotul ploii lovea acoperișul taberei ca o amintire continuă a întunericului înconjurător. Într-un final, au decis să-și alunge insomniile prin a împărtăși povești de groază. În jurul lor, umbrele se îngroșau, iar luminile slabe aruncau umbre ciudate pe pereți.

  Pe Teo o învăluiau amintirile despre povești înfricoșătoare cu mumii, duhuri și fantome. Cu fiecare cuvânt, atmosfera se încărca tot mai mult, iar mintea lor începea să-și croiască propriile scenarii sumbre. Era ca și cum pădurea din jur își înfășura ramurile ca o mână nevăzută în jurul taberei, încercând să-și aducă contribuția la atmosfera sinistră.

  În mijlocul acestor povestiri, un vânt puternic s-a ridicat din senin, ca un strigăt al naturii împotriva încrederii lor în siguranță. Crengile copacilor au țipat sub presiunea vântului, iar o lumină palidă și misterioasă a trecut prin pereții subțiri ai taberei, aruncând umbre stranii în jur. Fetele și-au stopat povestirile și și-au întors privirile către geam, inima bătându-le mai repede.

  Și atunci, în mijlocul acestei scene de suspans, s-a întâmplat. O umbră lungă a înfățișat două mâini lungi și subțiri, care păreau că încercau să se întindă spre geam. Înghețate în teroare, fetele au rămas nemișcate, cu privirile țintite înfricoșate asupra acestei apariții neașteptate.

  Vântul a scăzut brusc, iar lumina misterioasă s-a stins. Însă liniștea care a urmat a fost întreruptă de un sunet ciudat, un sunet care părea să vină dintr-o altă lume, din adâncurile întunericului. Pielea lor s-a înțepenit, iar ochii li s-au mărit înfricoșați, ca și cum ar fi văzut coșmarurile prind viață chiar în fața lor.

  Încet, Teo și-a întors privirea către prietenele ei care încă dormeau liniștite. Dar ceea ce a văzut acolo i-a tăiat respirația. Una dintre ele avea chipul contorsionat într-un râs diabolic, cu ochii roșii ca sângele, în timp ce cealaltă zăcea pe pat cu mâinile întinse în sus, ca și cum ar fi chemat o prezență înfricoșătoare din lumea cealaltă.

  S-a lăsat o tăcere apăsătoare, în care doar inima lui Teo bătea într-un ritm haotic. Ceea ce văzuse părea de neconceput, un amalgam de frici și fantezii întunecate care se contopiseră într-o realitate sinistră. Așteptarea înspăimântată a continuat până în zorii dimineții, când umbrele și teroarea lor s-au estompat, lăsând în urmă doar o amintire tulbure și confuză.

  De atunci, în fiecare seară, întreaga tabără a evitat să spună vreo poveste de groază în apropierea geamurilor. A fost o experiență care le-a marcat sufletele, o incursiune în întunericul minților lor și în fricile cele mai adânci. Însă nimeni nu va ști niciodată cu adevărat ce s-a întâmplat în acea noapte și ce prezențe obscure au bântuit împrejurimile taberei.

  Astfel, încă o dată, lumea noastră a fost zguduită de trecerea efemeră dintre realitate și fantezie, iar umbrele trecutului rămân să ne bântuie în cele mai întunecate colțuri ale minților noastre. Așadar, dacă vă aventurați în lumea nopții, să nu uitați că fiecare pădure, fiecare colț întunecat, poate ascunde secrete pe care mintea umană nici măcar nu le-ar putea concepe în visele cele mai sumbre.

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!