No Image!
Witch Murder De Sfantu_Dracu la data: 2023-08-10 02:29:07
Spirite
 • Trandafirul Negru: Umbrele Destinului

 • Cu fiecare pas pe care îl dădea prin această lume tulbure, familia Powell începea să se confrunte cu umbrele întunericului care se adunau în jurul lor. Era o zi obișnuită în orașul lor micuț, dar în inima familiei se prefigura un deznodământ nefast. O familie aparent fericită - mama Emily, tatăl Michael și cei doi copii, Ashley și Josh - își trăiau zilele într-o rutină liniștită, până când a venit momentul aniversării Ashley.

  Această poveste a terorii începea cu trandafirii. Emily, mama iubitoare, hotărâse să îi ofere fiicei sale cea mai frumoasă surpriză cu putință. Intrând într-o mică florărie cu ferestre aburite și mirosuri dulci, Emily a fost atrasă imediat de un buchet de trandafiri roșii. Dar, într-un colț al magazinului, se afla vanzatoarea misterioasă, înveșmântată într-o mantie întunecată. Parcă soarta însăși o împingea către acea femeie ciudată.

  "Un buchet de 100 de trandafiri roșii, vă rog," a spus Emily cu un zâmbet jucăuș, imaginându-și expresia de bucurie de pe chipul lui Ashley.

  "Nu am decât 99 de trandafiri roșii și unul negru," a răspuns vanzatoarea cu un glas șoptit și inexplicabil de înfiorător.

  Emily a rămas pentru o clipă nemișcată, cu ochii fixați pe trandafirul negru. Era un negru atât de adânc, de întruchipat al întunericului, încât părea că înghițea lumina din jurul său. În cele din urmă, a cedat tentației și a luat buchetul neobișnuit.

  Acasă, buchetul a fost plasat cu grijă pe noptiera Ashley-ului. În ciuda frumuseții lor, trandafirii roșii nu au reușit să aducă somnul odihnitor pe chipul fetiței. În schimb, vise întunecate și îngrozitoare s-au strecurat în mintea ei nevinovată, adâncindu-se precum rădăcinile malefice ale unui copac blestemat.

  Dimineața a venit cu un soare palid și cu vestea șocantă a morții lui Ashley. Emily și Michael au fost copleșiți de durere și îndoială. Cum putea fi un copil atât de tânăr și plin de viață, mort peste noapte fără niciun semn de boală sau de altă cauză aparentă?

  În ciuda durerii lor, viața nu a încetat să meargă înainte. Ziua lui Josh s-a apropia și, într-o încercare disperată de a readuce un zâmbet pe chipul fiului său, Emily a revenit în aceeași florărie înspăimântătoare. Vanzatoarea era acolo, ca și cum timpul nu ar fi trecut deloc.

  "Un buchet de 100 de trandafiri roșii, te rog," a spus Emily cu o voce care încerca să ascundă teama.

  "Am doar 99 de trandafiri roșii și unul negru," a șoptit vanzatoarea, iar acele cuvinte au pătruns în sufletul lui Emily ca niște ghimpi ascuțiți.

  Cu inima împovărată, Emily a ales trandafirul negru și l-a așezat cu grijă într-un vas pe noptiera lui Josh. Cu toate acestea, moartea a venit din nou în miezul nopții, lăsând în urmă doar umbră și suferință.

  Cu o determinare amestecată cu spaimă, Emily a hotărât să dezlege misterul acestei tragedii. Ziua soțului său se apropia și, cu inima strânsă, a revenit în acel loc blestemat. Vanzatoarea aștepta ca un corb deznădăjduit în întunericul colțului ei.

  "Un buchet de 100 de trandafiri roșii," a rostit Emily, cu un glas tremurând, în timp ce simțea privirea neclintită a vanzatoarei pătrunzându-i în suflet.

  Vanzatoarea a zâmbit încet, un zâmbet rece care a înghețat sângele în venele lui Emily. După ce a primit buchetul, s-a întors și a plecat, lăsând în urmă doar un șoapte tenebroase și incomprensibile.

  Cu buchetul în mână, Emily a decis să se confrunte cu forța nevăzută care îi răpise familia. În miezul nopții, când trandafirul negru a început să-și dezvăluie teribilul secret, Emily a văzut cum o mână întunecată și puternică se ridică din petalele sale, apucând cu ferocitate un cuțit ascuțit.

  În timp ce cuțitul s-a abătut asupra lui Michael, Emily a reacționat instinctiv, sărind în apărarea soțului său. Lupta cu acea mână nevăzută a fost cumplită și disperată, dar în cele din urmă, cu un strigăt de răzvrătire, Emily a reușit să rupă mâna de trandafirul negru.

  Înfruntarea a lăsat-o pe Emily rănită și înspăimântată, dar, în cele din urmă, forța întunecată părăsi această lume, iar trandafirul negru se prefăcu în praf și cenușă.

  În zilele care au urmat, orașul a fost eliberat de acea umbră malefică, iar Emily și Michael și-au adus familia în mormântul liniștit, unde acum odihneau Ashley și Josh. Nimic nu putea aduce înapoi zilele de lumină și inocență pierdute, dar acum, cel puțin, răul care a strâns în jurul lor își pierduse puterea.

  În acest oraș mic, viața și moartea se împleteau într-un dans întunecat, iar familia Powell a învățat că răul poate lua multe forme și poate veni din cele mai neașteptate locuri. Astfel, povestea lor a devenit un avertisment, o lecție înspăimântătoare despre prețul pe care îl poate cere dorința de a schimba destinul și natura inexplicabilă a întunericului care se ascunde în fiecare suflet.

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!