No Image!
Witch Murder De Sfantu_Dracu la data: 2023-08-10 01:42:23
Casa
 • Misterul casei bântuite de strigoi

 • Era o casă veche și izolată, într-un colț uitat al orașului, ascunsă sub umbra arborilor falnici care păreau să ascundă trecutul său întunecat. Acum șase săptămâni, într-o noapte ploioasă și înspăimântătoare, un bărbat a murit în această casă. Îl numeau Edward Simmons. Zvonurile din jur susțineau că Edward avea legături cu lumea întunecată, că el adunase cunoștințe și secrete vechi, pe care niciun om obișnuit nu le-ar putea înțelege.

  După un scurt ritual funerar, trupul lui Edward a fost coborât în pământ, iar locul a fost lăsat în tăcere și învăluit de întunericul nopții. Dar tăcerea avea să fie spartă, iar întunericul avea să se ridice din nou, într-un mod cu totul neașteptat. Strigoiul lui Edward s-a ridicat din mormânt, ca un spectru nemângâiat de odihnă eternă. A început să bântuie casa și pe cei care au trăit în apropiere.

  Bietele suflete care locuiau în vecinătate au început să simtă prezența lui în tot felul de moduri ciudate și înfricoșătoare. Farfuriile se spărgeau singure, bicicleta mergea fără vreun călăreț și becurile se spărgeau în scântei îngrozitoare în momentul aprinderii. Dar cel mai înfricoșător lucru era sunetul - sunetul care răzbătea din întunericul nopții, când toată lumea era înfășurată în somn.

  Sotia lui Edward era cea care simțea cel mai puternic prezența lui. În mijlocul nopții, când lumea se culca pentru a adormi, ea era trezită de șoaptele și țipetele strigoiului. "Ieși afară!" striga vocea disperată. Femeia tremura de frică, dar într-un final, curajul și misterul o împingeau să iasă din pat și să se aventureze în întuneric.

  Într-o noapte înspăimântătoare, s-a hotărât să-i răspundă. "O să ies," a șoptit cu voce tremurândă. În acel moment, vocea strigoiului a răsunat într-un șoaptă lungă și dezumanizantă: "Acummmmmmmm!" În secunda următoare, o explozie a zguduit casa, lăsând în urmă doar tăcere și dezordine. În acea noapte, toate coșmarurile s-au dezlănțuit, iar prezența malefică s-a făcut simțită mai puternic ca oricând.

  Zilele au devenit tot mai apăsătoare și mai înspăimântătoare pentru cei din casă și din jur. Fiecare moment de liniște era întrerupt de ciudățeniile paranormale ale strigoiului. Încăperea părea să pulseze cu o energie ciudată, iar teama și paranoia au început să-i macine pe toți.

  În cele din urmă, într-o încercare disperată de a pune capăt coșmarului, oamenii au chemat un preot. Preotul a încercat să respingă prezența malefică prin citirea rugăciunilor sacre, dar în timp ce el rostea cuvintele divine, o forță invizibilă l-a ridicat de la pământ. Strigoiul îi sfida puterea și părea că niciun act religios nu îl poate alunga.

  Cu fruntea încălcată și cu inima bătând de teamă, oamenii au hotărât să afle adevărul din spatele acestor evenimente înfricoșătoare. Împreună cu preotul, au mers la mormântul lui Edward Simmons și au început să sape. În timp ce lopetile scormoneau pământul, un fum negru a început să se ridice din groapa în care odihnea trupul decedatului.

  Cu fiecare lopată de pământ îndepărtată, înfricoșătorul secret din spatele strigoiului începea să se reveleze. Ceea ce au găsit acolo i-a lăsat fără grai. Trupul lui Edward era întors, cu semne evidente ale unui ritual mistic.

  De atunci, nimeni nu mai știe cu adevărat ce s-a întâmplat. Nu există mărturii clare despre ce au descoperit în acea zi sau despre ce a însemnat cu adevărat întoarcerea lui Edward. Se spune că strigoiul nu a fost complet învins, că umbra lui încă bântuie locurile în care a trăit și a murit. Preotul a dispărut fără urmă, iar casa a rămas pustie, locuită doar de amintiri întunecate și de ecoul strigătelor din noapte.

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!