No Image!
Witch Murder De Sfantu_Dracu la data: 2023-08-03 21:01:39
Aparitii misterioase
 • Umbra Tăinuită: Povestea Sufletului Bântuit

 • Era o noapte sumbră și rece, iar străzile pustii ale orașului păreau a fi acoperite de un văl de tăcere și mister. Acolo, în mijlocul acestei liniști înfricoșătoare, se afla Anna, o tânără curajoasă și isteață, dar care ascundea în sufletul său o poveste inexplicabilă.

  Într-o seară de toamnă, Anna se plimba prin parc alături de prietena ei cea mai bună, Laura. Lumina pală a lămpilor stradale începea să se stingă, iar frunzele căzute acopereau aleile ca un covor moale și misterios. Își povesteau secrete, râdeau și parcă nimic nu putea perturba acea atmosferă caldă și plăcută. Dar destinul le pregătise o întâmplare tulburătoare.

  În timp ce se plimbau pe lângă un tufiș de arbuști înalți, un sunet puternic și sinistru a lovit urechile lor sensibile. A fost ca un țipăt înspăimântător, urmat imediat de un zgomot de impact. Anna și Laura și-au închis ochii de spaimă, îngroziți de ceea ce au auzit. Ochii lor s-au întâlnit, iar în privirile lor au putut citi aceeași teamă: ce ar fi fost să fie martorele unui accident oribil?

  Cu inima bătând sălbatic în piept, Anna și-a luat curaj și a apucat mâna lui Laura, trăgând-o cu putere după ea. Au început să alerge cât de repede au putut, dorind să se îndepărteze cât mai mult de locul acela. Până când au simțit că sunt într-un loc sigur, unde lumina nu putea pătrunde, s-au oprit să-și tragă răsuflarea.

  Laura, încă șocată, și-a întrebat prietena ce s-a întâmplat acolo. Cu glasul tremurat, Anna a spus că a auzit un accident cumplit, dar că nu vrea să fie întrebată sau implicată în vreun fel. Cu toate acestea, Laura nu s-a mulțumit cu un răspuns atât de vag și a insistat să afle mai multe.

  Încetul cu încetul, Anna a cedat presiunii și i-a spus totul despre zgomotul pe care-l auzise. Dar, spre marea lor surpriză, nimeni altcineva nu a auzit nimic despre un accident sau vreun eveniment nefericit. Laura s-a uitat în ochii Annei cu un amestec de îngrijorare și nedumerire.

  Înapoindu-se în acea seară acasă, Anna nu-și putea scoate din minte întâmplarea ciudată. Privindu-se în oglindă, chipul său palid și neliniștit se oglindea în întuneric. Deodată, în oglindă, a început să apară imaginea acelui incident pe care-l auzise. Era o siluetă întunecată, o umbră care părea să se lupte cu suferința, într-o agonie eternă.

  Înfricoșată, Anna și-a dat seama că nu era doar o simplă poveste, ci ceva mai profund și misterios. Părea să fie martora unui eveniment din trecut, un accident care s-a petrecut cu mult timp în urmă și care își cerea încă dreptatea. Începând din acel moment, Anna nu a mai putut scăpa de privirea acelei umbre malefice.

  În noaptea următoare, când orașul era acoperit de o ceață groasă, Anna a început să vadă umbre în fiecare colț al camerei ei. Zgomotele ciudate au învăluit apartamentul, iar aerul părea să fie încărcat de o energie sinistră. Încercând să pătrundă în taina din spatele acestor apariții, Anna a început să caute informații despre evenimentul ciudat.

  În cele din urmă, a descoperit o poveste cutremurătoare despre un accident petrecut în parc cu mulți ani în urmă. Un tânăr nevinovat a fost lovit mortal de un șofer beat, care a fugit de la locul accidentului și a scăpat nepedepsit. De atunci, se spunea că sufletul neîmpăcat al victimei bântuia parcul și că cei ce auzeau strigătele sale în miez de noapte își pierdeau mințile.

  Anna a realizat că aude strigătul disperat al sufletului bântuit al acelui tânăr nevinovat. Dar de ce tocmai ea? Acest gând a stârnit în ea o furie îndreptată împotriva șoferului criminal. A hotărât să aducă dreptatea pentru sufletul nevinovat și să afle identitatea șoferului.

  În ciuda tuturor pericolelor și amenințărilor din partea entității întunecate, Anna și-a urmat misiunea cu hotărâre. A angajat un investigator privat pentru a descoperi identitatea șoferului, a adunat dovezi și a adus toate aceste informații în fața autorităților. În cele din urmă, șoferul a fost identificat și prins.

  În noaptea în care criminalul a fost prins, parcă deasupra lor s-a deschis cerul și au căzut lacrimi de ploaie, spălând păcatele și suferința acelui suflet bântuit. Lumina lunii a străpuns norii, iar umbrele întunericului s-au risipit. O liniște divină a învăluit orașul, iar sufletul nevinovat părea că și-a găsit în sfârșit pacea.

  De atunci, nimeni nu a mai auzit vreun zgomot straniu în parc, iar Anna a rămas cu amintirea acelei experiențe terifiante. Viața ei s-a schimbat din temelii, iar întâmplarea aceea a redefinit conceptul de groază pentru ea. În fiecare noapte, când privea cerul înstelat, își aducea aminte de sufletul bântuit ce i-a călăuzit pașii către dreptate și își mulțumea în sinea ei că a avut curajul să se confrunte cu propriile temeri și să ofere odihna eternă acelui suflet rătăcit în întuneric.

  • Witch Murder by Lolopoco la Data: 2023-12-03 00:44:23

   c1

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!