No Image!
Witch Murder De Sfantu_Dracu la data: 2023-08-03 20:12:26
Cimitire
 • Răzbunarea Cavoului Blestemat: Povestea Înfricoșătoare a Familiei Popescu

 • Era o noapte întunecată și ploioasă când familia Popescu s-a adunat în jurul cavoului proaspăt cumpărat. În timp ce stăteau acolo, bătrânul notar care le vânduse cavoul îi avertizase să fie precauți, dar nimeni nu băgase în seamă vorbele sale.

  • E doar o poveste fără temei, nu-i așa, dragul meu? - rosti soția lui Domnului Popescu, speriată în ciuda cuvintelor ei înțelepte.

  • Da, da, dragă, doar o glumă proastă - adăugă fiul lor, încercând să pară curajos.

  În timp ce se aplecau să deschidă ușa cavoului, lumina licărind slab într-o lanternă ruginită, au observat ceva înfricoșător. Cu sângele strălucind întunecat, mesajul amenințător își făcea simțită prezența înghețându-le sufletele.

  -"Nu intrati sau spiritul meu va va bantui pe veci" - rosti băiatul, încercând să-și ascundă teama.

  • Haha, ce glumă macabră! - exclamă fiica lor, într-un efort de a-i reda liniștea familiei.

  Dar în interiorul cavoului, era un sicriu învechit, cu sculpturi ciudate și însemne necunoscute. Când au încercat să-l deschidă, un zgomot ascuțit a răsunat în întuneric, iar sicriul părea că se mișcă de la sine. Îngroziți, membrii familiei Popescu au sărit înapoi și s-au privit unii pe alții, cu inimile bătându-le sălbatic în piept.

  În acel moment, un vânt rece și misterios a început să sufle în jurul lor, stingând lumina lanternei și aducând o atmosferă de neliniște. Din întuneric, au apărut oameni îmbrăcați în zdrențe, cu fețele acoperite de umbre și ochii strălucind malefic.

  • Cine îndrăznește să intre în mormântul nostru sacru? - șuieră unul dintre ei, cu o voce înspăimântătoare.

  Familia Popescu era paralizată de frică, incapabilă să articuleze un cuvânt. Spiritele păreau să vină din lumea de dincolo, pregătite să-și pedepsească pe oricine ar încălca sanctitatea cavoului lor.

  • Plecați de aici, sau veți suferi consecințele! - urlă o altă voce întunecată, răsunând din toate direcțiile.

  Speriați și copleșiți de groază, familia Popescu a fugit, lăsând cavoul înapoi în întunericul său misterios. Oamenii din sat au povestit mai târziu despre apariția stranie din noaptea aceea, iar zvonurile au început să se răspândească ca un foc în sat.

  • Au încălcat un mormânt blestemat! - spuneau unii.

  • Spiritul unui vrăjitor malefic îi urmărește acum! - afirmă alții.

  În timp ce sătenii dezbat zvonurile și misterele întunecate, familia Popescu a trăit cu regretul acțiunilor lor, fiind martorii unor evenimente inexplicabile în casa lor. Obiecte care se mișcau singure, lumini care se aprindeau și se stingeau misterios, sunete înfricoșătoare care răsunau în miezul nopții.

  Curând, oamenii au evitat să mai vorbească despre cavou sau despre familia Popescu, iar legenda s-a pierdut în timp, lăsând în urmă doar amintirea unui mormânt bântuit și a unei familii blestemate.

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!