No Image!
Witch Murder De Sfantu_Dracu la data: 2023-08-02 19:09:55
Casa
 • Poarta Către Întuneric

 • În adâncul pădurii se înălța o casă veche și izolată, acoperită de mușchi și păianjeni. Locuitorii din împrejurimi o ocoleau cu frică, iar unii o numeau "Casa Diavolului". Puțini știau că înăuntru se ascundea un secret întunecat, o forță malefică care aștepta să fie eliberată.

  Într-o zi, o tânără curajoasă pe nume Lavinia și-a pierdut încrederea în lumea obișnuită și s-a simțit atrasă inexplicabil de misterul acelei case. Curiozitatea a învins frica, iar ea a hotărât să se aventureze înăuntru.

  La intrare, pe o ușă ruginită, erau gravate simboluri stranii și o avertizare vagă despre pericolele dinăuntru. Lavinia a trecut cu rezistență peste avertisment și a împins ușa grea. O dată înăuntru, aerul se încălzi brusc, și un vânt rece i-a mângâiat fața. Întunericul era dens, doar câteva lumânări aprinse stăteau sărmane în colțuri.

  Cu fiecare pas pe care îl făcea înăuntru, Lavinia simțea o prezență misterioasă care o urmărea. Își poticni pasul de un obiect înșelător și a căzut la pământ, lovindu-se puternic. Atunci auzi un șoapte ascunse în umbre, iar fruntea i se umplu de sudoare rece. Se ridică în picioare și spuse cu voce tremurătoare:

  • Cine e acolo? Arătați-vă!

  Din întuneric se contură silueta unui bătrân ciudat, înfășurat în pelerină neagră. Avea barba lungă și ochii săi erau misterioși, ca două oglinzi reflectând întunericul sufletelor celor din jur. Era un spiritism, un călător al lumii de dincolo. Lavinia simți că inima îi bate în piept cu putere, dar hotărî să stea fermă.

  • Ce căutați aici? Îl întrebă cu curaj.

  Spiritismul zâmbi într-un mod sinistru și răspunse cu o voce diafană: - Eu sunt spiritele acestei case. De secole, așteptam să apară cineva ca tine, curajoasă și neînfricată.

  Lavinia se întrebă ce ar putea însemna aceste cuvinte. Spiritismul continuă:

  • Casa aceasta ascunde un secret vechi, o poartă către lumea de dincolo. Aici, puterile malefice ale lui Satan sunt eliberate în noaptea de Halloween, iar acum, timpul se apropie din nou. Dar, ca să fiu eliberat, trebuie să îndepliniți o misiune pentru mine.

  Lavinia se gândi că ar fi mai bine să părăsească acel loc, dar un fior misterios o ținea acolo. Îl întrebă ce anume trebuia să facă.

  • Ai auzit de Cartea Călătoriilor? rosti Spiritismul. Ea este ascunsă în subsolul acestei case. Adună paginile ei pierdute, iar eu îți voi îndeplini o dorință.

  În acel moment, un vânt puternic se ridică în cameră, și luminile lumânărilor începură să fluture. Lavinia simți că spiritul a început să se înfioare și acceptă provocarea.

  Pe măsură ce căuta paginile cărții, întâmplări ciudate începură să se petreacă în jurul ei. Voci fără trup îi şopteau numele, umbre amenințătoare o înconjurară în miez de noapte, iar în ferestre se oglindiră fețe de demoni. Dar ea nu renunță, rămase concentrată și hotărâtă să-și îndeplinească misiunea.

  Pe măsură ce strângea paginile, Spiritismul deveni tot mai puternic, iar vălul dintre lumi părea să se subțieze. În noaptea de Halloween, lumea întreagă era afectată de această putere malefică.

  În cele din urmă, Lavinia reuși să adune toate paginile cărții și le așeză în fața Spiritismului. Acesta sorbi energia lor și se îndreptă spre ea.

  • Felicitări, tânăra mea curajoasă! Acum, spune-mi, care este dorința ta? Îți pot îndeplini orice!

  Lavinia se gândi o clipă și apoi spuse cu hotărâre:

  • Îmi doresc ca toată puterea malefică pe care o eliberezi să dispară, și ca lumea să fie din nou în siguranță!

  Spiritismul zâmbi într-un mod enigmatic și apoi se dizolvă în aer, lăsând în urmă doar o rază de lumină. Lavinia simți că forța malefică care o înconjurase se risipea, iar întunericul dispărea.

  În ziua următoare, când oamenii s-au trezit, au simțit că ceva s-a schimbat. Casa Diavolului dispăruse, iar în locul ei se ridicase un templu strălucitor. De atunci, Lavinia a devenit o legendă, iar oamenii îi aduceau ofrande pentru curajul ei.

  Dar puțini știau că înăuntrul templului, într-o colț ascuns, se afla o mică placă de piatră pe care erau scrijelite cu litere străvechi cuvintele: "Curajul și credința în bine pot birui orice rău." Iar în fiecare Halloween, acea placă strălucea în lumina lunii, amintind oamenilor că forțele întunericului pot fi înfrânte prin curaj și credință.

  Așa că, dragii mei, luați învățămintele din această poveste și nu uitați niciodată că lumina și întunericul trăiesc în noi toți, iar alegerea ne aparține!

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!