No Image!
Witch Murder De Sfantu_Dracu la data: 2023-08-01 20:34:24
Aparitii misterioase
 • Umbrele Nopții: Întâlnire cu Bătrâna Înspăimântătoar

 • Într-o seară rece și întunecată de toamnă, eu și iubitul meu, Alex, ne-am hotărât să petrecem o noapte distractivă la discotecă, așa cum obișnuiam să facem în fiecare weekend. Străzile erau pustii, iar întunericul din jur părea să ne înconjoare cu o senzație de mister și neliniște.

  Pe măsură ce ne apropiam de discotecă, am remarcat o siluetă ciudată la câțiva metri distanță de noi. Era o bătrână înspăimântătoare care împingea un carucior vechi, plin de obiecte neclare. Fiind atenți la propriile noastre afaceri, ne-am păstrat ritmul pe partea dreaptă a drumului, în timp ce ea mergea încet pe partea stângă. Cu toate acestea, într-o clipă, am realizat că bătrâna s-a teleportat într-un fel și era acum pe partea noastră a drumului. Am tresărit amândoi și ne-am oprit în loc, privindu-ne unul pe celălalt cu teamă și nedumerire.

  Bătrâna avea părul alb și scăpătat, iar figura ei era abia vizibilă în bezna nopții. Ceea ce ne-a speriat însă cu adevărat a fost că, deși era în întuneric, nu puteam să vedem fața ei. Era acoperită cu un batik negru, care-i ascundea complet trăsăturile. Privind-o de aproape, parcă simțeam o energie ciudată și malefică emanând din ea. Ne-am înfrigurat și mai tare în fața acestei apariții inexplicabile.

  Cu inima bătându-mi în gât și cu lacrimi de frică în ochi, am continuat să o observăm pe bătrână în timp ce se apropia de noi. Cu fiecare pas, pulsul nostru creștea și mai mult. Am simțit că timpul se dilata, făcând fiecare moment să dureze o veșnicie. În cele din urmă, ea a ajuns în dreptul nostru.

  Dar, când am crezut că momentul terifiant va culmina cu ceva înspăimântător, ceva și mai straniu s-a întâmplat. Fără niciun sunet sau cuvânt, bătrâna a dispărut brusc în aer, lăsând în urmă doar amintirea prezenței ei și o senzație înfiorătoare.

  Am rămas acolo, paralizați de teamă și nedumerire, neputându-ne reveni după această experiență paranormală. Pășim încet înapoi, cu privirile fixate înainte, temându-ne că acea apariție ciudată s-ar putea să revină. De fiecare dată când mă gândesc la acea seară, mă cuprinde un fior rece și mi se înfioară pielea.

  De atunci, am evitat acea stradă și am ales să ne schimbăm rutina pentru a ne feri de orice supranatural. Cu toate acestea, întrebările mi-au rămas în minte. De ce tocmai eu și Alex am avut parte de această experiență paranormală? Ce mesaj sau avertisment ar fi putut avea acea bătrână misterioasă?

  Așa că, de atunci, m-am dedicat studiului fenomenelor paranormale și oculte, încercând să înțeleg mai bine lumea în care trăim. Cu toate acestea, în ciuda căutărilor mele, răspunsurile rămân ascunse și mistice, iar groaza din acea noapte nu mă părăsește niciodată. Viața mea s-a schimbat într-un mod inexplicabil și, uneori, mă întreb dacă nu cumva am deschis o ușă către o lume înfricoșătoare, cea mai întunecată latură a existenței. Dar odată ce ați atins misterul, nu puteți întoarce timpul și să-l ștergeți din memorie.

  De atunci, nu am mai fost la discotecă și prefer să petrec serile acasă, în siguranță. Dar în fiecare noapte, când lumina se stinge și întunericul se lățește, simt că ceva mă privește din întuneric, așteptând să se reveleze și să mă înhațe în lumea ei de coșmar.

  • Witch Murder by Lolopoco la Data: 2023-12-03 00:34:47

   c1

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!