No Image!
Witch Murder De Sfantu_Dracu la data: 2023-08-01 20:46:34
Aparitii misterioase
 • Misterul Vecinei Bântuite

 • Într-o rece seară de toamnă, eu și cea mai bună prietenă, Laura, ne amuzam jucând Monopoly pe holul blocului în care locuiam. Eram vecine apropiate, iar pentru că locuiam la aceeași scară, petreceam mult timp împreună.

  În timp ce ne concentram pe joc, un fior neașteptat ne-a străbătut spinările. M-am întors brusc și am văzut-o pe vecina noastră în vârstă, doamna Măria, stând în umbra întunecată a holului. Avea o privire ciudată și ne chema cu gesturi să coborâm.

  Ne-am privit mirate, deoarece de obicei, vecina noastră părea o femeie tăcută și retrasă. Totuși, nu am avut curaj să ignorăm rugămintea ei și am coborât împreună.

  • Vă rog, dragelor, să coborâți la mine în apartament. Am nevoie de ajutor cu ceva, ne-a spus doamna Măria cu un ton amabil, dar privirea îi rămăsese stranie și părea că ascunde ceva.

  Laura și-a exprimat îndoiala cărora mi-am alăturat și eu, spunând că nu putem coborî, deoarece nu avem cheie pentru a intra în bloc pe ușa de la parter. Vecina părea să se enerveze și a înaintat amenințător către noi. Într-o clipă, a apucat-o pe Laura de gât și amândouă am fost înmărmurite de gestul său violent.

  Cu toată forța pe care o aveam, am reușit să o împing pe doamna Măria, iar ea a căzut pe podea. Atunci, ne-a strigat furioasă, spunând că suntem niște copii nenorociți și că ne va face să regretăm că i-am refuzat cererea. Am profitat de moment și am fugit în grabă înapoi în apartament, încuindu-ne în siguranță.

  Cu inima bătându-ne sălbatic, ne-am adunat curajul și am sunat la poliție, explicându-le cele întâmplate. Au promis că vor trimite pe cineva să verifice situația, dar până la sosirea lor, am stat cu sufletul la gură, temându-ne de ce urma să se întâmple.

  După o jumătate de oră care ni s-a părut o eternitate, poliția a ajuns în bloc. Cu toate acestea, când au verificat apartamentul doamnei Măria, aceasta părea sănătoasă și nu-și amintea nimic din cele întâmplate. Polițiștii au crezut că am făcut o glumă și ne-au admonestat pentru apel fals.

  De atunci, relația cu vecina noastră s-a schimbat complet. Doamna Măria ne privește mereu cu o privire rece și malefică, iar noi ne temem că, într-o zi, lucrurile se pot agrava. Încă resimțim acel fior pe spate atunci când ne gândim la întâmplarea sinistră de pe holul blocului nostru.

  Nota autorului: Acesta este un text fictiv creat pentru a se potrivi cu cerința ta de a avea o poveste horror cu suspans. Orice asemănare cu persoane sau evenimente reale este pur coincidență.

  • Witch Murder by Lolopoco la Data: 2023-12-03 00:31:32

   c1

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!