No Image!
Witch Murder De Sfantu_Dracu la data: 2023-08-01 17:39:35
Casa
 • Umbre Moștenite: Dezlegând Mostenirea Întunecată

 • Într-o noapte întunecată și înfiorătoare, într-o mică casă veche situată la marginea unui pădure înspăimântătoare, se afla tânărul Andrei împreună cu tatăl său, Ion. În jurul focului din sufragerie, Andrei a întrebat curios:

  • Tata, spune-mi povestea străbunicii tale și legenda legată de Satan. De ce spun unii oameni că străbunica a avut o legătură cu el?

  Ion și-a luat o clipă să-și adune gândurile, apoi și-a închis ochii, parcă căutând să acceseze amintirile de demult.

  • Fie, fiule, dar știi că e o poveste înfricoșătoare. Poate că nu vrei să auzi asta...

  Andrei s-a apropiat mai mult de tatăl său și a spus hotărât:

  • Îmi doresc să știu totul, chiar dacă e înfricoșător. Vreau să aflu adevărul.

  Tatăl a privit pe geamul încețoșat, apoi și-a strâns pătură mai strâns în jurul umerilor și a început să povestească:

  "Străbunica mea, pe nume Elena, a fost o femeie înțeleaptă și respectată în comunitatea noastră. Toată lumea o cunoștea ca pe o persoană virtuoasă, dar pe măsură ce înainta în vârstă, ceva ciudat a început să se întâmple. Afirma că îl avea pe Satan mereu lângă ea, indiferent unde se ducea sau ce făcea. Într-o zi, mergea pe ulița satului, și spunând că se simte puțin amețită, s-a sprijinit pe un gard. Atunci, oamenii de acolo au jurat că au văzut o umbră întunecată în jurul ei. Își aruncau priviri stranii, dar nimeni nu avea curajul să vorbească deschis despre asta.

  Străbunica nu părea deranjată de acest aspect, chiar pare că îl îmbrățișa. Vorbea adesea cu el în taină și rostea cuvinte ciudate pe care nimeni altcineva nu le înțelegea. Într-o zi, am mers în vizită la ea și am auzit cum vorbea în sufragerie. Știam că e singură, dar parcă simțeam o altă prezență acolo. Era o atmosferă ciudată, ca și cum aerul ar fi fost încărcat de o energie neagră și opresivă. M-am simțit nevoit să intru acolo, să văd ce se întâmplă.

  Ceea ce am văzut mi-a încremenit sângele în vene. Străbunica stătea acolo, cu privirea pierdută în gol, iar în fața ei, într-o siluetă întunecată, se afla o creatură înfricoșătoare. Avea ochi roșii, sclipitori și râdea într-un mod sinistru. Îmi venea să fug, să strig după ajutor, dar ceva m-a ținut pe loc. M-am uitat la străbunica, iar ea nu părea să fie speriată de creatura din fața ei. Ba chiar părea să o accepte, să o îmbrățișeze. Era de-a dreptul înfricoșător.

  După acea zi, am încercat să evit subiectul, să îmi șterg acea imagine din minte. Dar povestea străbunicii mele nu s-a oprit acolo. Conform legendelor, după ce străbunica mea a murit, creatura i-a cerut sufletul în schimbul fericirii veșnice. Dar ea a refuzat. În schimb, a fost mânată în sufletul meu și al tatălui tău, Andrei.

  Știu că sună incredibil, fiule, dar mulți bătrâni din sat povestesc același lucru. Unii spun că o simt în visele lor, alții spun că au văzut-o sau au auzit-o în nopțile întunecate. În ciuda tuturor acestor mărturii, eu însumi mă îndoiesc de adevărul acestei legende. Cu toate acestea, o teamă inexplicabilă mă încearcă câteodată în momentele întunecate ale nopții."

  Andrei a ascultat cu sufletul la gură, ochii lui întunecându-se pe măsură ce începea să înțeleagă moștenirea ciudată pe care o purta în suflet. A îmbrățișat strâns amintirea tatălui său și a șoptit:

  • Tata, promit să nu-i dau crezare acestor povești de groază. Vom face față acestei temeri împreună.

  Tatăl său l-a privit cu o expresie de mândrie și dragoste și a zâmbit încurajator.

  • Așa să fie, Andrei. Să pășim împreună pe cărarea aceasta întunecată, să sfidăm temerile și să găsim lumina în mijlocul întunericului. Am încredere că suntem suficient de puternici pentru asta.

  Astfel, tânărul Andrei și tatăl său, Ion, au hotărât să înfrunte împreună misterul din trecutul lor și să nu fie conduși de teamă. În ciuda întunericului care îi înconjura, și-au promis să găsească puterea de a rămâne uniți și să își înfrunte fricile, cunoscând că iubirea și curajul sunt mai puternice decât orice creatură înfricoșătoare din legendă. Aventura lor începea în acea noapte, în căutarea adevărului și a eliberării din legenda neagră care aveau să le definească destinele.

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!