No Image!
Witch Murder De Sfantu_Dracu la data: 2023-07-24 22:25:50
Fantome
 • Umbra malefică îndeplinită.

 • Înfricoșat și cuprins de remușcări, ai început să simți că un întuneric înspăimântător te urmărea îndeaproape, chiar și în momentele în care încercai să te concentrezi asupra altor activități. Totuși, aștepți cu nerăbdare ziua următoare, când trebuia să te întâlnești cu prietenii tăi pentru a stabili cine este cel mai bun portar.

  Aceeași seară, ai încercat să afli mai multe despre umbră și despre felul în care a dispărut din spital. Cu toate acestea, nimeni nu părea să știe ceva concret despre acest eveniment ciudat. În cele din urmă, agitat și neliniștit, ai adormit înainte de a reuși să găsești răspunsuri.

  Dimineața următoare, ai mers în parc, unde te întâlnești cu prietenii tăi, inclusiv cu Gabi. Însă, înainte să înceapă concursul pentru cel mai bun portar, ai auzit un șoptit sumbru în urechea ta, de parcă cineva sau ceva s-ar fi aflat foarte aproape de tine. Ai tresărit și ai privit în jur, dar nu ai văzut nimic neobișnuit.

  Competiția a început, iar tu și Gabi ați fost într-o confruntare acerbă. Dar de fiecare dată când încercai să te concentrezi, ai simțit că aceeași umbră ciudată își face apariția, îngreunându-ți mișcările. Parcă ți-ar fi suflat în spate și te-ar fi făcut să simți o neliniște pe care nu o mai experimentasei până acum.

  Într-un moment de neatenție, mingea a scăpat din mâinile tale și Gabi a marcat un gol. În acel moment, umbră și-a făcut prezența simțită din nou, dar de data aceasta, era vizibilă și pentru ceilalți. Prietenii tăi și Gabi au privit cu groază și curiozitate către aceasta, neînțelegând ce se întâmplă.

  Umbră s-a materializat într-o formă stranie, aparent umană, dar cu trăsături distorsionate și îngrozitoare. Era înconjurată de o aură întunecată, iar privirea ei se fixă asupra ta. Avea un zâmbet nefiresc, care-ți producea fiori reci pe șira spinării.

  Te-ai simțit ca și cum nu ai mai putea controla propriul corp, iar umbra te atrăgea irezistibil spre ea. În acel moment, Gabi, prietenii tăi și cei din jurul vostru au început să se retragă, copleșiți de teamă. Umbra a șoptit cu o voce sinistră: "Ești dornic să mă învingi, dar asta vine cu un preț".

  Cu o ultimă forță de voință, ai reușit să te eliberezi din influența acelei umbre și ai fugit cât ai putut de repede din parc, trecând pe lângă prietenii tăi care rămăseseră înmărmuriți. Te-ai oprit abia atunci când ai ajuns acasă și ai încuiat toate ușile și ferestrele.

  Începi să cauți disperat soluții, să înțelegi ce se întâmplă cu tine. Cu fiecare încercare de a vorbi despre experiența ta stranie, cuvintele îți fugeau și ai realizat că umbră a țesut asupra ta o vrajă care îți aducea pieirea.

  Săptămânile trec, iar umbra devine din ce în ce mai prezentă în viața ta. Visele tale sunt umplute de coșmaruri înfricoșătoare și ai început să ai halucinații, văzând umbra peste tot, chiar și în lumină puternică. Ai realizat că umbră este o entitate malefică ce a început să-și hrănească din frica ta.

  Fără să ai prea multe opțiuni, ai căutat ajutorul unor experți în fenomene paranormale. În urma investigațiilor, ai aflat că umbră era o entitate malefică care se hrănea din dorințele negative ale oamenilor, folosindu-le apoi împotriva lor.

  Deși acești experți au încercat să îndepărteze umbră, nu au reușit să o facă complet. Ea încă persista și te bântuia ca o amintire dureroasă. Ai început să înțelegi că răutatea și invidia pe care le-ai simțit față de Gabi au atras această entitate întunecată către tine.

  Conștientizarea acestui fapt te-a determinat să-ți schimbi modul de gândire și să-ți împaci sufletul. Cu fiecare pas pe care l-ai făcut spre auto-reflecție și vindecare interioară, umbra slăbea din influența sa asupra ta. Începând să lași în urmă sentimentele negative, ai simțit cum încet-încet, umbră se retrăgea.

  În cele din urmă, ai reușit să te eliberezi cu adevărat de acea entitate malefică. Cu ajutorul unor ritualuri de purificare și a sprijinului prietenilor și al familiei tale, ai reușit să te întorci la o viață normală.

  În prezent, privind înapoi, înțelegi că umbră a fost rezultatul negativității din sufletul tău. Această experiență tulburătoare te-a învățat că trebuie să-ți stăpânești emoțiile și să nu lași răutatea să-ți conducă acțiunile.

  Deși a fost o perioadă dificilă și înfricoșătoare, ai ieșit din acea poveste de groază cu o înțelepciune nouă și cu un sentiment puternic de conștientizare de sine. Acum, trăiești în prezent și înfrunți viitorul cu o atitudine pozitivă, cu gândul că vrei să construiești o viață fericită și sănătoasă pentru tine și cei dragi.

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!