No Image!
Witch Murder De Sfantu_Dracu la data: 2023-07-24 23:23:07
Vrajitoare
 • Casa Malefică

 • Era o noapte întunecată și rece, iar o casă misterioasă veghea din umbră, ca o prezență sinistră din trecutul învăluit de legende întunecate. Eu și cei patru prieteni ai mei, Alex, Florin și Alin, ne-am decis să explorăm acest loc ciudat despre care se spunea că ascunde secrete întunecate și pericole de necrezut.

  Încă de la intrarea în holul casei, ne-au întâmpinat animalele impaiate, privindu-ne cu ochi sticloși și amenințători. Nu știam încă că în această călătorie a noastră ne aștepta un labirint al terorii și al necunoscutului.

  Fără să ne dăm seama, Florin a dispărut din rândul nostru. Îngrijorați, ne-am întors și am fost surprinși să vedem un urs pe care l-am călcat în graba noastră. Însă, pentru norocul nostru, s-a dovedit că era Florin, jucându-și un macabru rol pentru a ne speria.

  Parcă mai mult din curiozitate decât din curaj, am mers mai departe și am dat peste niște armuri animate, cu o sabie în mână, un ciocan și un buzdugan în cealaltă. Sunetul metalic al armurilor ce se mișcau în sincron ne-a înfricoșat inițial, dar când ne-am dat seama că erau doar o altă iluzie, am crezut că a trecut pericolul.

  Dar apoi, în miezul întunericului, Florin a apărut în spatele meu, într-un mod sinistru și misterios. O ușă întunecată s-a materializat în fața noastră, iar o voce necunoscută ne-a cerut să alegem între a intra sau a muri. Ne-am sfătuit în grabă, încercând să înțelegem jocul malefic în care eram implicați. Cu sufletele în gât, am ales să pășim prin ușă.

  Dar ceea ce ne-a așteptat după ușă a fost mai înfricoșător decât orice am imaginat. Am intrat într-un hol interminabil, iar întunericul părea să ne înghită în întregime. Ne-am simțit într-o capcană a morții, dar totuși am continuat să mergem, sperând că vom găsi o cale de scăpare.

  Într-un final, am dat peste o bătrână înfiorătoare, care părea să fie o vrajitoare întrupată din cele mai negre coșmaruri. Ea ne-a cerut să facem un sacrificiu, să alegem unul dintre noi pentru a-i hrăni setea de putere malefică. Am început să ne jertfim unul pe altul, speriați și răvășiți de gânduri de supraviețuire.

  Însă, Florin, prietenul nostru curajos, a hotărât să îi facă față, să își asume acest destin îngrozitor pentru a ne proteja pe ceilalți. Cu un curaj care a învins orice teamă, Florin s-a confruntat cu vrajitoarea, dar cu toții am realizat că în această lume a întunericului, nimic nu este ceea ce pare.

  Vrajitoarea a dispărut într-un vârtej de umbre și în locul ei a rămas un mormânt straniu, în care se afla o oglindă înfricoșătoare. Prin reflecția ei, am putut vedea cum ne transformăm în coșciuguri cu numele noastre scrise deasupra. Înspăimântați și confuzi, ne-am trezit într-o nouă încăpere, în fața mormântului lui Florin.

  Ceea ce părea să fie un coșmar desprins din infern, acum era realitatea noastră înfricoșătoare. Cu sufletele noastre cuprinse de disperare, am strigat după ajutor și l-am chemat pe Florin să revină la viață. Cu toate acestea, a fost prea târziu, iar timpul a devenit un inamic implacabil.

  Întreaga noastră călătorie în casa malefică a fost o încercare a supraviețuirii și a înfruntării propriei noastre întunecimi interioare. Ne-am întors cu inimi frânte, dar cu învățăminte prețioase. Ne-am jurat să fim mereu alături și să ne sprijinim unii pe alții, pentru că în fața răului adevărat, unitatea este cea care ne face de neînvins.

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!