No Image!
Witch Murder De Sfantu_Dracu la data: 2023-07-21 22:49:45
Aparitii misterioase
 • Trandafirul lui Lilith

 • Într-una dintre acele nopți întunecate, când civilizațiile asiriene și babiloniene se zbăteau în lupte sangeroase, un sat micuț din regiunea Mesopotamiei se închidea în case, sperând să scape de amenințarea pe care o aducea Lamastru. Într-o casă modestă, trăia o familie tânără, Avram și Sara, alături de fiul lor Micah. Erau îngrijorați, deoarece Lamia își făcuse simțită prezența în satele din jur și nu aveau nicio garanție că nu le va lovi și lor familia.

  Sara era însărcinată din nou, iar teama de a-și pierde copilul era copleșitoare. Pentru a se proteja, își purta amuleta lui Pazuzu, dorind să atragă asupra lor bunăvoința acestui zeu protector. Avram era hotărât să-și apere familia, așa că a luat hotărârea să caute un vrăjitor înțelept care să le ofere un sfat prețios.

  În zorii dimineții, Avram plecă în căutarea vrăjitorului. După multe călătorii și aventuri, ajunse la templul vechi al zeilor, ascuns în inima unui munte învăluit în ceață. Acolo, îl întâlni pe înțeleptul vrăjitor Gideon, care era cunoscut pentru cunoștințele sale despre forțele supranaturale și modul de a le înfrunta.

  Vrăjitorul îi povesti lui Avram despre istoriile antice ale vampirilor și zeilor, dezvăluindu-i puterea teribilă a creaturii Lamia. Îl avertiză că Lamia era o forță cumplită, căreia puțini îi puteau rezista. Cu toate acestea, vrăjitorul oferi și vești bune - existau obiecte sacre și ritualuri străvechi care ar putea fi folosite pentru a ține departe creaturile malefice.

  Gideon îi înmână lui Avram o armă specială - o săgeată de argint, cunoscută pentru puterea ei de a ucide creaturile supranaturale, inclusiv vampirii. Înainte de a pleca, vrăjitorul îi mai spuse că pentru a învinge blestemul pe care îl adusese asupra lor Lamastru, trebuie să găsească o floare rară, cunoscută sub numele de "Trandafirul lui Lilith", ce creștea într-o peșteră adâncă și întunecată, departe de ochii oamenilor.

  Avram se întoarse în grabă acasă și împreună cu Sara, plecară să găsească acea floare misterioasă. Călătoria lor fu plină de pericole și teste grele, dar dragostea lor pentru copiii lor îi îndruma mereu. Trecând prin păduri întunecate, mlaștini adânci și munți înalți, cei doi îndură încercări pe care puțini oameni le-ar putea înfrunta.

  După multă vreme și efort, ajunseră în sfârșit la peșteră. În întunericul înspăimântător al peșterii, găsiră Trandafirul lui Lilith, dar și o creatură întunecată păzea floarea. Era Lamia, cu ochii săi roșii și trupul său înspăimântător. Cu săgeata de argint pregătită, Avram își puse viața în pericol pentru a-și proteja familia. În ciuda fricii, el o înfruntă pe Lamia, iar lupta fu cumplită.

  Cu un ultim efort, Avram reuși să o atingă pe Lamia cu săgeata. Creatura începu să se descompună sub ochii lor, topindu-se în întunericul în care trăise atâtea secole. Cu Lamia învinsă, blestemul asupra fiului lor Micah și a viitorului copil încă nenăscut fu rupt, iar Sara putea simți cum o binecuvântare divină le străbatea sufletele.

  Întorcându-se acasă, familia se simți în sfârșit în siguranță, cu speranța că întunericul care îi amenințase atâta timp, dispăruse. Cu toate acestea, ei știau că lupta împotriva răului era veșnică și că secolul lor de luptă era doar o mică parte din istoria veacurilor. În ciuda acestui fapt, ei știau că avuseseră curajul să înfrunte teroarea și să-și protejeze familia. Povestea lor de curaj și dragoste va fi transmisă din generație în generație, amintindu-le oamenilor că întunericul poate fi învins cu credință, curaj și iubire. Trandafirul lui Lilith va continua să strălucească ca simbol al speranței și învingerii în fața răului, iar familia lui Avram și Sara va rămâne mereu o amintire vie în inimile celor ce le vor auzi povestea.

  • Witch Murder by Lolopoco la Data: 2023-12-03 00:36:10

   c`

  • Witch Murder by Lolopoco la Data: 2023-12-03 00:36:16

   c1

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!