No Image!
Witch Murder De Sfantu_dracu la data: 2023-07-14 18:27:09
Aparitii misterioase
 • Jocul cu spiritul străbunicii

 • Era o seară întunecată și înspăimântătoare, iar eu și prietenul meu, Alex, ne hotărâsem să încercăm o experiență paranormală. Alex îmi povestise despre spiritul străbunicii sale și despre ritualul prin care puteai să o chemi în lumea noastră. Cu toate astea, niciunul dintre noi nu avea habar de consecințele pe care le va avea această întâlnire.

  Am ales o cameră izolată și am pregătit tot ceea ce aveam nevoie pentru a iniția ritualul. Alex a scos o veche fotografie a bunicii sale și am amplasat-o pe o masă în mijlocul camerei. Cu luminile stinse și cu o lumânare aprinsă în fața fotografiei, am început să recităm incantațiile antice în timp ce țineam strâns de mâini.

  După câteva minute de invocații, atmosfera a început să se schimbe. O receață s-a așternut în încăpere, iar flacăra lumânării începea să se agite într-un mod inexplicabil. Privind în jur, am simțit o prezență sinistră în cameră. Spiritul străbunicii lui Alex era în sfârșit aici.

  La început, totul părea a fi sub control. Însă, într-o clipă, atmosfera a devenit tulbure și amenințătoare. Spiritul bunicii lui Alex s-a materializat într-o formă transparentă, cu ochi înțepători și o înfățișare nefericită. Cu o voce scăzută și îngrozitoare, ea a rostit: "Mulțumesc, dragă nepoate, pentru că m-ai adus în această lume. Acum, însă, trebuie să-ți arăt recunoștința mea."

  Fără nicio avertisment, spiritul străbunicii lui Alex și-a întins mâinile lungi și palide și l-a prins pe Alex de gât. Alex a început să se zbăte, dar niciun sunet nu îi mai ieșea din gură. Îmi era frică să mă mișc, în timp ce priveam scena oribilă care se petrecea în fața mea.

  În acel moment, pe pereții camerei au început să apară semne scrise cu un cerneală neagră, care au început să strălucească într-un roșu înfricoșător. Literele se contopiseră și formaseră cuvinte greu de înțeles, dar care emanau o energie malefică. Eram prins în mijlocul acestei situații terifiante, fără șansa de a interveni în vreun fel.

  Într-o încercare disperată de a elibera pe Alex și de a scăpa de prezența malefică, mi-am îndreptat atenția către o ultimă soluție. Cu inima în gât, am început să mă închin înspăimântat și am început să recit rugăciuni într-un mod aproape automat. Am strigat Tatal Nostru într-o voce răgușită și tremurândă, căutând protecție și intervenția divină.

  Într-un moment cât o clipă, când paream că nu mai am nicio putere și că disperarea a cuprins fiecare fibră a ființei mele, cerul din afara ferestrei s-a luminat. O rază de lumină caldă a străpuns întunericul și a inundat camera. Spiritul bunicii lui Alex a început să se estompeze, iar apăsarea și atmosfera malefică s-au topit în neant.

  Cu o ultimă strigare, spiritul a dispărut complet, lăsându-ne pe mine și pe Alex agățați de o realitate alterată și epuizați emoțional. Ne-am privit unul pe celălalt, realizând cât de aproape am fost de un deznodământ tragic. Am realizat că jocurile cu forțele oculte nu sunt de joacă și că trebuie să fim mai conștienți de consecințele acțiunilor noastre.

  În urma acestei experiențe înfricoșătoare, am învățat că unele lucruri nu trebuie jucate și că întunericul poate ascunde secrete și forțe pe care nu le putem controla. Înțelepciunea și credința în forțele superioare, precum Dumnezeu, pot fi uneori singurele arme împotriva răului ce se ascunde în adâncurile necunoscute ale lumii noastre.

  • Witch Murder by Lolopoco la Data: 2023-12-03 00:40:45

   c1`

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!