No Image!
Witch Murder De Sfantu_dracu la data: 2023-07-14 18:29:25
Casa
 • Papusa Infricosatoare

 • Era o noapte întunecată și ploioasă, iar eu mă pregăteam să mă culc în camera mea. Înainte de asta, am primit un pachet misterios prin curier. Era o cutie mare și grea, iar când am deschis-o, am rămas șocat de ceea ce am găsit înăuntru. Era un urs de pluș imens, aproape cât mine, și nu eram deloc mic.

  Am pus ursul de pluș pe capul patului meu și m-am culcat, ignorându-i dimensiunile înfricoșătoare. Cu toate acestea, când am adormit, am început să aud o voce șoptindu-mi în ureche. Era o voce șuierătoare și înspăimântătoare, care m-a sfătuit să mă rostogolesc din somn. Eram îngrozit și confuz, dar am urmat sfatul vocii.

  Am dat o rostogolire bruscă și m-am trezit în mijlocul patului. În acel moment, am realizat că ursul de pluș era deasupra mea, cu un cuțit în mână. Am tipat de frică și am strigat după ajutor. Tata a venit imediat în cameră și a reușit să smulgă ursul de pe mine înainte să fie prea târziu. Îmi strângea gâtul și îmi amenința viața.

  Nu știu ce m-a apucat, dar într-un moment de panică, am găsit un cuțit în apropiere și am reușit să tai ursul pe burtă. În interiorul său, am găsit o papușă din crenguțe, cu o ata roșie în jurul gâtului. Îmi aminteam vag că ata roșie trebuie să fie desfăcută, așa că am început să o fac. Însă, în acel moment, ata a început să ardă, ca și cum ar fi fost o substanță inflamabilă.

  Am simțit o durere intensă și m-am decis să scap de papușă. Am hotărât să merg la bunica mea, care locuia la curte, sperând că acolo voi găsi un răspuns sau o soluție la această situație înfricoșătoare.

  Când am ajuns la curtea bunicii mele, am decis să fac un foc mic în grădină și să arunc ursul în flăcări. Uimitor, ursul de pluș a ars fără probleme, dar când am aruncat papușa în foc, flăcările au început să crească în mod nefiresc de mari. Îmi era frică că focul va scăpa de sub control, dar în ciuda dimensiunii impresionante a flăcărilor, acestea s-au stins brusc și inexplicabil în doar câteva minute. Papusa din crenguțe nu a suferit nicio daună, în ciuda flăcărilor înfricoșătoare.

  La doar câteva secunde după ce flăcările s-au stins, papusa s-a ridicat în aer, în mod misterios. Am rămas fără cuvinte și am privit cu groază cum papusa plutea înspre cer, în timp ce razele lunii o iluminau într-un mod înspăimântător. M-am simțit cuprins de o energie negativă și am realizat că această poveste era reală într-un mod straniu și îngrozitor.

  Speriat și înfiorat, m-am întors în casă și am încercat să-mi alung gândurile întunecate. Însă, chiar și după acea noapte, am simțit mereu o prezență înspăimântătoare în jurul meu, ca și cum papusa ar fi lăsat o amprentă malefică asupra vieții mele. Această experiență m-a marcat profund și mi-a schimbat percepția asupra obiectelor aparent inofensive. Am învățat că în spatele unor lucruri nevinovate pot fi ascunse întunericuri teribile și că nu tot ce strălucește este aur.

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!