No Image!
Witch Murder De Sfantu_dracu la data: 2023-07-13 17:33:48
Vrajitoare
 • Răzbunare Demonică

 • A fost o vreme în care prietena mea și cu mine am fost fascinate de magie. Nu exista un motiv anume pentru aceasta, pur și simplu a izbucnit brusc în noi. Am început să studiem și să citim despre diverse practici, dar ne-a captivat în mod special magia neagră, necromantia și demonologia - cele care se ocupau cu invocarea morților și a demonilor. Ne descurcam destul de bine și am hotărât să încercăm ceva nou: să-l invocăm pe Lucifer, unul dintre cei mai periculoși demoni care au existat vreodată. Am reușit cu succes să-l invocăm, dar povestea a început să ia o întorsătură neplăcută când demonul a început să se răzbune asupra noastră, fără ca noi să găsim un motiv.

  Într-o dimineață, mă pregăteam să plec de acasă pentru a mă întâlni cu prietena mea. Am intrat în hol, lângă oglindă. Tocmai voiam să ies din casă când am simțit deodată două mâini reci și puternice strangulându-mă de la spate, de gât. Am fost cuprinsă de o spaimă teribilă, mai ales că mâinile se strângeau tot mai tare, iar eu începeam să rămân fără aer. Fără să vreau, am îndreptat privirea spre oglindă. Mă vedeam, e adevărat, dar se presupunea că în spatele meu ar fi trebuit să fie cineva care mă strangula, nu? Ei bine, în spatele meu nu era absolut nimeni. Deoarece eram obișnuită cu astfel de lucruri mai "întunecate", mi-am dat seama imediat ce se întâmpla și ce era în spatele meu. M-a strâns de gât tot mai tare, până când s-a oprit brusc, tocmai când credeam că mi-a sunat ceasul. Am căzut pe jos și atunci a intrat în casă prietena mea, care mă așteptase prea mult și venise să vadă ce s-a întâmplat. Când a intrat în casă, s-a șocat. Din gură îmi picura sânge. Am știut amândouă ce se întâmplă. Situația era gravă, dar nu s-a mai întâmplat nimic o vreme destul de îndelungată. Nu mai bănuiam nimic și credeam că totul s-a sfârșit. Păcat că m-am înșelat.

  Stăteam într-o seară în fața oglinzii, prietena mea rămăsese peste noapte la mine. Mă periam și am putut vedea, deodată, cum imaginea mea din oglindă slăbea și pierdea din culoare. M-am speriat și am crezut că halucinez. Totuși, tot ce era în oglindă, în jurul meu, se vedea perfect. Am întrebat-o pe prietena mea dacă observă ceva ciudat la imaginea mea din oglindă și am fost surprinsă când am văzut-o uitându-se șocată. M-am întors nedumerită spre oglindă. Nu am putut să-mi stăpânesc un tipăt de groază când am observat că imaginea mea nu apărea absolut deloc în oglindă, deși eu stăteam exact în față.

  În cele din urmă, am început să mă obișnuiesc să dorm în camera cu demonii. Acum o săptămână, am fost singură acasă și m-am așezat la calculator pentru a mai vorbi cu prietenii... când am simțit din spate cum cineva/ceva se apropie de mine. M-am întors și nu am văzut nimic. În schimb, am auzit o voce groasă și puternică strigând la mine: "Adri, nu mai fugi, n-ai cum să scapi, știi ce te așteaptă!"

   

  Rămasă șocată de vocea puternică și amenințătoare, Adri s-a încuiat în camera ei, încercând să-și adune gândurile și să găsească o soluție. Totul părea să scape de sub control, iar demonul pe care îl invocaseră acum le amenința viața.

  În zilele care au urmat, evenimentele ciudate s-au intensificat. Prietena ei, Sofia, împărtășea aceleași experiențe stranii. Imaginile lor nu mai apăreau în oglinzi, iar prezența demonului se făcea simțită tot mai puternică. Încercând să găsească o cale de scăpare, Adri și Sofia s-au întors la cărțile de magie pe care le studiaseră înainte. Au descoperit un ritual de purificare și protecție care ar fi putut să îi ajute să se elibereze de influența demonului.

  Hotărâte să încerce această soluție, au adunat toate ingredientele necesare și au început ritualul. Au aprins lumânări, au recitat incantații și au utilizat amulete și simboluri de protecție pentru a crea o barieră împotriva forțelor întunecate. În timp ce procedează, ele au simțit o prezență puternică și negativă, dar nu s-au lăsat intimidate. Concentrate și hotărâte, au continuat ritualul până când atmosfera din cameră s-a schimbat.

  Pe măsură ce ritualul se apropia de final, demonul a început să-și piardă puterea și influența asupra lor. Adri și Sofia au simțit cum greutatea pe umerii lor începea să se ridice, iar energia întunecată care îi bântuise încetase să mai persiste. În cele din urmă, demonul a fost înfrânt și s-a retras, lăsându-le pe cele două prietene epuizate, dar libere.

  Cu toate acestea, lecția a fost învățată. Adri și Sofia și-au dat seama că magia neagră și invocarea demonilor erau periculoase și nu aduceau nimic bun în viața lor. Au renunțat la acele practici și s-au concentrat pe căutarea cunoașterii și puterii într-un mod mai pozitiv și benefic.

  De atunci, ele au mers pe căi separate, dar prietenia lor a rămas puternică. Amândouă au trecut prin experiențe de învățare și creștere, înțelegând că lumea magică poate fi fascinantă, dar trebuie explorată cu responsabilitate și respect pentru forțele în joc.

  După întâmplările înspăimântătoare prin care trecuseră, Adri și Sofia au căutat să înțeleagă mai bine ce s-a întâmplat și să găsească un mod de a preveni astfel de experiențe negative în viitor.

  Ele au căutat în biblioteci și au discutat cu experți în ocultism și magie despre consecințele invocării demonilor. Au învățat că deschiderea ușii către entități întunecate și puternice poate aduce nefericire și pericol, iar demonii nu pot fi controlați în mod ușor.

  Dorind să își protejeze sufletele și să se asigure că nu vor mai face aceleași greșeli, Adri și Sofia au început să exploreze lumea magiei într-un mod diferit. S-au concentrat pe magia albă, care implica lucrul cu energii pozitive și protecția împotriva forțelor întunecate.

  În timp ce studiau și exersau magia albă, cele două prietene au descoperit o conexiune mai profundă cu universul înconjurător și cu propria lor esență spirituală. Ele și-au dat seama că într-adevăr există o putere înțeleaptă și divină care poate fi accesată prin practici magice corecte și echilibrate.

  Cu timpul, Adri și Sofia și-au dezvoltat abilitățile și au devenit practicante experimentate ale magiei albe. Au ajutat oameni din comunitatea lor cu probleme și au utilizat cunoștințele lor pentru a vindeca și a aduce lumină în viețile celorlalți.

  Povestea lor s-a transformat astfel într-una de redescoperire a magiei, dar într-un mod responsabil și echilibrat. Ele au înțeles că puterea magică trebuie folosită cu discernământ și că nu este necesar să se apeleze la forțe întunecate pentru a obține rezultate dorite.

  Până în ziua de astăzi, Adri și Sofia împărtășesc cunoștințele lor și practicile magice cu cei interesați, subliniind întotdeauna importanța protecției și a respectului față de lumea supranaturală. În ciuda întâmplărilor întunecate prin care au trecut, ele au găsit o cale de a folosi magia în scopuri pozitive și benefice pentru ei și pentru cei din jurul lor.

  Așa se încheie povestea lor, reamintindu-ne că în căutarea cunoașterii și puterii, trebuie să fim întotdeauna conștienți de consecințele acțiunilor noastre și să ne direcționăm eforturile spre binele comun și creșterea spirituală.

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!