No Image!
Witch Murder De Sfantu_dracu la data: 2023-07-12 18:14:39
Moarte
 • Semnele Morții

 • Era o zi de vineri 13, o zi în care norocul pare să fie învăluit în mister și superstiții. Eu, Ram, și prietena mea cea mai bună și colega mea de bancă, Oana, ne aflam la școală, discutând despre povestiri de groază. Atmosfera era întunecată, iar adrenalina începea să se reverse în venele noastre.

  În timp ce ne pierdeam în povestea noastră, Oana a observat că pe banca noastră din fața ei erau scrijelite cuvintele "MORI". Oana a izbucnit în râs, crezând că eu am fost cel care a scris acolo, și mi-a spus, cu o notă de ironie: "Da, foarte amuzant. Încerci să mă sperii, nu-i așa?"

  M-am uitat la ea cu mirare și am întrebat-o ce am făcut. Oana mi-a arătat scrijelitura, iar în clipa aceea m-am simțit cumva palid și înghițit în sec. Am privit-o lung și ea s-a albit la față, realizând că nu eu eram autorul mesajului sinistru.

  Fără să-mi dau seama, întrebarea mi-a scăpat: "Tu ai scris asta?" i-am spus Oanei, indicând spre colega noastră care stătea în spatele meu. Ea a negat ferm și m-a asigurat că nu are nicio legătură cu acea scrijelitură.

  O privire de neînțelegere și neliniște a trecut între noi. Ne-am privit adânc în ochi, încercând să înțelegem cine sau ce ar putea fi în spatele acestui act macabru. Însă, cu fiecare zi ce trecea, scrijelitura se apropia tot mai mult de partea băncii în care stăteam eu.

  Încercând să găsim răspunsuri, am început să cercetăm în tăcere, ca niște detectivi amatori, în speranța de a descoperi ce se întâmplă cu adevărat. Am analizat fiecare detaliu, ne-am consultat cu profesorii și am întrebat și alte persoane din școală, dar nimeni nu părea să aibă răspunsuri.

  Teama și neliniștea au început să ne măcine. În fiecare noapte, visele mele erau înnodate în coșmaruri întunecate, iar gândurile Oanei erau întunecate și chinuitoare. Ne-am întrebat dacă această scrijelitură sinistră era doar o simplă farsă sau poate un semn de dincolo.

  Am hotărât să mergem la bibliotecă, sperând că putem găsi vreo poveste, o legendă veche sau un indiciu care să ne ofere o direcție în această căutare misterioasă. Printre rafturile pline de cărți vechi și prafoase, am dat peste o carte veche, cu coperta uzată. Ea purta numele "Secretul Băncilor Blestemate".

  Am început să o citim în grabă, căutând vreo legătură cu ceea ce ni se întâmpla. În paginile ei se povestea despre o legendă antică care vorbea despre spirite malefice ce rătăceau printre băncile unei școli vechi, scrijelind mesaje sinistre ca un avertisment al morții apropiate.

  Aveam în fața noastră un potențial răspuns la întrebările noastre. Spiritele se manifestau în preajma băncilor și aveau o atracție înspăimântătoare față de cineva anume, care era marcat în vreun fel. Cu toate acestea, cartea nu oferea nicio soluție clară de a scăpa de această amenințare.

  Am hotărât să înfruntăm teama noastră și să rămânem în bancă, în ciuda presiunii în creștere a spiritelor malefice. Am ales să ne susținem una pe cealaltă și să depășim orice obstacol. Încetul cu încetul, am reușit să dezvăluim secretele întunecate ale spiritelor și să găsim modalități de a le înfrunta.

  Pe măsură ce trecea timpul, scrijelitura misterioasă a început să se estompeze, până când a dispărut complet. Am simțit o eliberare și un sentiment de victorie, realizând că am învins forțele întunecate care ne bântuiseră. Ne-am întors la normalitate și viața noastră de școlari a revenit în ritmul obișnuit.

  Deși nu am știut niciodată cine sau ce a scris cuvântul "MORI" pe banca noastră, experiența noastră ne-a învățat că uneori lucrurile întunecate pot ascunde mistere și lecții importante. Ne-am descoperit curajul interior și am învățat că prietenia și sprijinul reciproc pot învinge chiar și cele mai înfricoșătoare obstacole.

  "Semnele Morții" a devenit o poveste despre curaj, prietenie și căutarea adevărului, inspirând și pe alții să înfrunte propriile lor temeri și să caute lumina chiar și în cele mai întunecate colțuri ale existenței lor.

  • Witch Murder by Lolopoco la Data: 2023-12-03 00:53:34

   c1`

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!