No Image!
Witch Murder De Sfantu_dracu la data: 2023-07-12 06:41:43
Crime
 • Aleea Întunecată

 • ei prieteni, Mihai, Cosmin și Florin, se plimbau la ora 7:30. Au mers veseli, s-au plimbat și și-au făcut glume pe parcurs. Ajungând într-un moment dat la o alee întunecată, Mihai își exprimă entuziasmul:

  Mihai: Haideti să mergem pe aleea asta! Ce? Sunteti speriati?

  Cosmin se arată reticent și precaut în fața propunerii:

  Cosmin: Ai innebunit?! Cine știe ce e pe acolo! Eu nu merg pe acolo.

  Florin, preocupat de siguranța prietenilor săi, încearcă să îi convingă să nu se aventureze:

  Florin: Stai puțin, Mihai. Poate ar trebui să ne gândim de două ori înainte să facem asta. Cred că e o idee proastă.

  Cu toate acestea, Mihai se hotărăște să își testeze curajul și porneste pe aleea întunecată. După 15 minute, el nu se mai întoarce, ceea ce îl îngrijorează pe Cosmin:

  Cosmin: Hm, nu se întoarce... Ar trebui să merg după el să văd ce se întâmplă.

  Cosmin își ia inima în dinți și se îndreaptă spre aleea întunecată pentru a-i căuta pe Mihai și Florin. În ciuda temerilor sale, curajul îi dă curaj și speranță.

  În timp ce Florin își ia o gură de aer și își face curaj pentru a merge și el pe aleea întunecată, gândindu-se că nu vrea să rămână fără prietenii săi dragi.

  Florin: Sunt speriat de moarte, dar nu pot să îi las acolo singuri. Dacă nu se mai întorc, măcar voi rămâne cu prietenii mei.

  Florin își ia inima în dinți și se îndreaptă spre aleea întunecată, pentru a-i căuta pe Mihai și Cosmin. Ajungând acolo, el găsește cadavrele lor într-o stare îngrozitoare, acoperite de sânge. Înfricoșat, aude niște zgomote ciudate și se uită îngrozit în jur, dar nu vede pe nimeni.

  Florin: Ce... ce s-a întâmplat aici? Unde sunt cei doi? (șoptind)

  În acel moment, o creatură înfiorătoare sare asupra lui Florin, încercând să-l atace. Cu greu reușește să scape și fuge plin de sânge acasă, cu inima îngreunată și plin de spaimă.

  Părinții lui Florin, șocați de starea în care îl găsesc, cheamă imediat ambulanța și el ajunge la spital. Acolo, el le povestește medicilor întreaga întâmplare cu lacrimi în ochi.

  Doctorul: Poliția trebuie să afle despre asta. Voi anunța imediat autoritățile.

  După ce autoritățile sunt alertate, poliția se deplasează la aleea respectivă. Ajunși acolo, găsesc cadavrele celor doi prieteni, dar nu descoperă nicio urmă despre ce sau cine i-a omorât. Deși aud și ei zgomote ciudate, nu observă nimic vizibil.

  În cele din urmă, misterul asupra crimei rămâne nedezlegat, lăsând întreaga comunitate înspăimântată și neînțelegând cine sau ce a fost responsabil pentru tragedie.

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!