No Image!
Witch Murder De Sfantu_dracu la data: 2023-07-12 06:45:13
Vise
 • Visul Înspăimântător

 • Era ora 10 noaptea și nu puteai adormi. Într-o încercare de a-ți potoli neliniștea, te-ai îndreptat spre bucătărie și ai servit o cană cu lapte. Te-ai uitat la ceas și ai realizat că trecuseră deja câteva ore de când încerci să adormi, așa că te-ai hotărât să te întorci în pat și să încerci din nou.

  Cu toate acestea, când te-ai trezit brusc, ai remarcat o umbră pe peretele încăperii. Speriindu-te, ai închis ochii instinctiv. Cu curaj, i-ai deschis din nou, doar pentru a constata că umbra era mai mare și semăna cu o mână. Acea mână se apropia încet spre tine, în timp ce în jurul tău apărea un cerc de pisici negre, care se învârteau amenințător în jurul tău.

  Într-un moment de neașteptată tăcere, mâna a dispărut, iar pisicile s-au retras lent. Deodată, ușa s-a deschis și în camera ta a intrat o siluetă transparentă. În mâna sa, ținea un topor înfricoșător. Fără ezitare, a apucat o pisică și i-a tăiat capul, spunând cu un glas străveziu: "Următorul vei fi tu!"

  La trezire, ai crezut că totul fusese doar un vis tulburător. Te-ai ridicat din pat și, încă somnoros, ai privit în jur. Însă, cu groază, ai observat pisica decapitată pe podea, confirmându-ți astfel temerile că ceea ce s-a întâmplat ar putea fi mai mult decât o simplă iluzie onirică.

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!