No Image!
Witch Murder De Sfantu_dracu la data: 2023-07-11 20:03:45
Aparitii misterioase
 • THE CURSE FROM HELL VOL 2 FRAGMENT

 • "Acesta este un fragment din volumul 2 al cărții mele, intitulată "The Curse From HELL", iar volumul se numește "A New Reborned Life". Haideți să ne aventurăm în această lume tulburătoare împreună. Să începem cu motto-ul: "Cei ce au murit cinstit și cu sufletul curat vor cunoaște nemurirea. Cei ce vor muri cu sufletul murdar vor pieri în gheena iadului. Iar cei ce au luptat împotriva răului se vor renaște, înfruntându-și demonii interiori."


  Era ora 22:00, iar eu m-am trezit în mijlocul nopții, simțindu-mă tulburat și neliniștit. O agitație inexplicabilă îmi mânca somnul și nu puteam scăpa de senzația ciudată care mă învăluia. Am decis să mă ridic din pat și să beau un pahar de apă în speranța că îmi voi găsi liniștea. Cu fiecare înghițitură, gustul răcoritor al apei părea să mă aducă înapoi în prezent. Cu toate acestea, o adiere stranie a trecut pe lângă mine, stârnind fiori pe șira spinării.

  Revenit în pat, am încercat să adorm, dar agitația mă ținea treaz. Mă rostogoleam neliniștit, ca și cum aș fi fost prins într-un vârtej de neliniște și întuneric. Timp de câteva momente, am intrat și am ieșit din starea de somnolență, până când, în cele din urmă, am fost trezit brusc de un vis sinistru. "Ce se întâmplă? Ce s-a întâmplat?" am șoptit, buimac. Cu respirația întretăiată, am realizat că am avut doar un coșmar, dar sufletul meu rămânea în continuare tulburat.

  Cu inima bătând cu putere în piept, am decis să pornesc televizorul în speranța că mă va distragă de la gândurile întunecate. Cu toate acestea, pe ecranul rece și întunecat, nimic nu reușea să mă captiveze. Am lăsat un film western plictisitor să ruleze, unul pe care-l văzusem deja de nenumărate ori, în speranța că aceasta îmi va oferi un pic de alinare.

  Adormind din nou, am fost prins într-un vârtej de vise ciudate și înfricoșătoare. În adâncurile visului meu, Lucifer își făcea apariția, râzând în mod malefic. Cuvintele sale se răsfrângeau în mintea mea: "Nu vei scăpa de mânia mea, nu vei scăpa..." Am fost într-o stare de groază atunci când am revenit brusc în realitate, înghițindu-mi respirația. Ecranul televizorului era acum dominat de o imagine distorsionată, un memento amenințător al prezenței întunecate care mă bântuia.

  Luându-mi inima în dinți, am părăsit camera, căutând o scăpare din această atmosferă înspăimântătoare. Însă sunetele inexplicabile au continuat să răsune în jurul meu, ca și cum întreaga cameră era cuprinsă de un mister nevăzut. Privind în jur, o lumină intensă a strălucit brusc, izvorând din televizor. Am înaintat cu teamă către această sursă de lumină, încercând să înțeleg ceea ce nu puteam explica.

  Dar, cu toată îndrăzneala mea, m-am confruntat cu o descoperire îngrozitoare. Televizorul era aprins, deși îl deconectasem deja. Frica m-a cuprins într-un strânsoare rece, în timp ce am încercat să-l opresc, dar butonul părea să nu reacționeze la dorința mea. Cu frustrare și panică, am scos cablul din priză, convins că asta va pune capăt acestui coșmar tehnologic.

  Cu toate acestea, întunericul în cameră a fost sfidat de o strălucire malefică, televizorul reușind să se aprindă din nou de unul singur. "Cum e posibil?" am șoptit, fiind prins într-un cerc vicios de teroare și neliniște. Am încercat să-l smulg din priză, dar forța nevăzută care-i anima era învăluită în mister. Fără altă soluție, am ales să fug din încăpere.

  Cu fiecare pas pe care îl făceam, liniștea înfricoșătoare se întindea în jurul meu, învăluind străzile pustii și întunecate. Sub cerul nemilos, privit de stelele absente, am realizat că singurătatea mă cuprinsese în întregime. Nu se auzea niciun sunet, nicio urmă de viață în jurul meu. Lumina palidă a felinarelor adăuga doar o notă lugubră peisajului apocaliptic.

  Mi-am îndreptat privirea către casa mea, sperând că câinele meu loial încă își făcea de pază lângă ea. Dar când am privit în jos, am fost cuprins de groază. Întunericul abisal se întindea în adâncurile fără fund, ca și cum casa mea ar fi atârnat în marginea unui abis în

  spăimântător. Am strigat înspăimântat, dar nici măcar un ecou nu mi-a răspuns. Într-o clipă, am simțit o forță nevăzută care mă împingea în afara ferestrei.

  Înfruntând necunoscutul, m-am aruncat în gol, cu sufletul cuprins de o amestecătură de frică și curaj. Prima mea observație a fost că strada pustie se pierdea în întunericul infinit. Nu era nicio formă de viață în jur, doar lumina mohorâtă și tremurătoare a felinarelor încerca să străpungă întunericul. Am privit în jos, însă adâncurile adâncurilor păreau să nu aibă sfârșit. Casa mea, singura mea ancoră, părea să plutească în vidul înfricoșător al abisului.

  Am strigat din toată puterea mea, dar sunetul se pierdea în întunericul înspăimântător. Liniștea aceea apăsătoare mă sufoca, iar timpul părea că și-a încetat cursul, lăsându-mă prizonierul unui univers paralel în care niciun suflu de viață nu mai exista. Într-o clipă de disperare, cineva sau ceva m-a împins cu forță din spate și am căzut în gol, într-un vid întunecat și nelimitat. Aerul mi se tăia în piept, iar vântul îmi lovea fața cu o forță demonică. Încercam să mă agăț de ceva, dar nu găseam nimic în întunericul în care mă aruncasem. Simțeam cum disperarea mă cuprindea și sufletul meu se agăța de ultimele firimituri de speranță.

  Într-un final, căderea s-a oprit brusc, iar eu m-am trezit într-un loc straniu. Era un peisaj învăluit de ceață, cu copaci uscați și sol sterp. Culorile erau înăbușite și amintea de un coșmar pustiu. M-am ridicat în picioare și am început să explorez împrejurimile. În liniștea înspăimântătoare, am auzit un șoapte șoptite, voci murmurând cuvinte într-o limbă străină. Privind în jur, am realizat că nu eram singur.

  Am văzut o siluetă apropiindu-se încet de mine, iar inima mi-a bătut cu putere în piept. Era o figură învăluită în întuneric, cu ochi roșii și un zâmbet malefic. Lucifer se materializase în fața mea.

  "Te-ai gândit că vei scăpa de mine atât de ușor?" a întrebat el cu o voce înspăimântătoare, care mi-a răsunat în minte.

  Am încercat să-i răspund, dar cuvintele îmi erau blocate în gât. În ochii lui, am văzut reflecția suferinței mele și am înțeles că această întâlnire era inevitabilă.

  Cu o mișcare bruscă, Lucifer și-a întins mâna și a atins fruntea mea. Am simțit o durere puternică, o explozie de senzații care îmi cuprindea întregul corp. Viziuni întunecate și sinistre mi-au inundat mintea, iar amintirile mele au fost distorsionate și transformate în coșmaruri. Eram prins într-un joc malefic al lui Lucifer, unde trecutul și prezentul se amestecau într-un labirint al terorii.

  Am strigat, am implorat să mă elibereze, dar Lucifer râdea hain și mă învăluia în întuneric. Așa a început călătoria mea prin iadul personal, un labirint al durerii și remușcărilor. În fiecare colț întunecat, demonii propriilor mele trăiri mă așteptau să mă tortureze. Era o pedeapsă nemiloasă, o prizonieră în propriul meu suflet întunecat.

  În cele din urmă, am înțeles că aceasta era blestemul pe care îl purtam cu mine. Era prețul pe care-l plăteam pentru alegerile greșite și pentru sufletul murdar pe care-l căram. În adâncurile iadului personal, am realizat că singura cale de a scăpa era să mă confrunt cu propriile mele demonii, să-i înfrunt și să-i depășesc.

  Cu fiecare luptă și cu fiecare obstacol depășit, am învățat să-mi eliberez sufletul de greutatea trecutului și să-mi curăț sufletul de păcatele comise. Am fost renăscut într-un mod diferit, mai puternic și mai înțelept. Încet-încet, am găsit calea către lumină și am reușit să-mi redobândesc propria mea viață.

  Așa cum spunea motto-ul meu, cei care au luptat cu răul se vor renaște. Și eu am reușit să renasc din propria-mi cădere în întuneric și să-mi găsesc drumul spre o nouă viață.

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!