No Image!
Witch Murder De Sfantu_dracu la data: 2023-07-11 17:46:50
Creaturi
 • The Curse From Hell 1 Fragment ISTORIA

 • Acesta este un fragment din volumul 1 al cărții mele, intitulată "The Curse From HELL". Să începem cu motto-ul: "Cei ce au murit cu cinste și cu suflet curat vor cunoaște nemurirea. Cei ce vor muri cu sufletul întinat vor pieri în gheena iadului. Și cei ce au luptat împotriva răului se vor renaște."

  Totul a început în anul 708 când regele Noah a constatat că toți luptătorii săi au pierit în război, înfrângându-se. Noah a pornit în căutarea celui mai mare vrăjitor dintre vrăjitori. După ce l-a găsit, i-a cerut să lanseze o vrajă care să distrugă toți inamicii săi. Dar Connor, vrăjitorul, a refuzat, spunându-i lui Noah că nu poate interveni. În schimb, Connor i-a spus că îi va oferi tot ce îi trebuie pentru a reuși în schimbul tuturor bogățiilor și a tronului lui Noah. Noah a fost de acord, deoarece a rămas singur și a condus pe Connor la castel, oferindu-i tot ceea ce deținea.

  Connor i-a spus lui Noah că în noaptea cu luna plină trebuie să meargă în pădurea Codrii Vlăsiei și să rostească vraja de trei ori, invocând demonul și poruncindu-i să îi supună tuturor dorințelor. După o săptămână, Noah s-a dus în pădure. Noaptea era frumoasă, cerul era iluminat de o lună plină uriașă. Noah a așezat lumânările și a început să recite vraja. "În numele celor 7 diavoli, celor 7 entități diabolice, celor 7 porți ale iadului. În numele lui Rares, lui Satan, lui Scaraosky, lui Constantin, lui Chirica, lui Hermes și lui Lucifer. Deschideți porțile iadului, lăsați cerul să se înroșească, căci invoc pe cel mai mare dintre diavoli, Lucifer. LUCCIIIIIFFFEEEERRRR TE INVIOC, în numele lui Rares, Satan, Scaraosky, Constantin, Chirica, Hermes și Lucifer. Lucifer, te invoc, în numele lui Rares, Satan, Scaraosky, Constantin, Chirica, Hermes și Lucifer. Lucifer, te invoc, în numele lui Rares, Satan, Scaraosky, Constantin, Chirica, Hermes și Lucifer."

  În momentul în care Noah a spus "Deschideți porțile iadului", natura s-a dezlănțuit, cerul s-a înroșit, luna părea că sângerează, iar ploaia a început să cadă ca sângele. Cu toate acestea, Noah nu s-a lăsat afectat. După ce a recitat vraja de trei ori, Lucifer a fost invocat și a fost alungat din iad. Lucifer, aflat într-o stare de trezie pe pământ, s-a mâniat și i-a spus lui Noah că va plăti pentru acțiunile sale. Noah, auzind aceste cuvinte, a început să rostească o incantație de protecție. "Lucifer, tii doron as mi et puisu cica felalt et ovi stemoleb as ciret 1000 ed nia pirn nuchiri ciltemup."

  Cu toate acestea, această incantație nu l-a convins pe Lucifer să-și schimbe planurile și să-l omoare pe Noah. Dimineața, Connor și-a amintit că uitase să-i spună lui Noah despre cercul magic protector, așa că a pornit spre locul unde se afla Noah. Însă, a ajuns prea târziu, deoarece Noah murise. Connor, văzându-l pe Noah mort, a pornit în căutarea demonului luciferic. A găsit-o pe Lucifer într-o peșteră apropiată de locul în care se afla cadavrul lui Noah. Connor, repetând incantația "Ni menule locer 7 volidia, Tii doron asa mii cusailt cipocenur teflal et nucar ni genah", l-a adus pe Lucifer sub controlul său și i-a ordonat să aleagă o linie de sânge și să o blesteme, astfel încât, după 300 de ani, dacă acea linie de sânge va avea o fiică ca moștenitoare, ea va da naștere unui demon luciferic mai puternic decât este el acum și va proteja acea linie de sânge, făcând tot ce vrea, dar fără a deveni stăpânul lumii.

  Timp de 300 de ani, Lucifer și-a făcut de cap. După acești 300 de ani, a apărut un bărbat numit Cernat Ionut, pe care regele Angliei l-a numit Sir Jonathan de Vlăsia. Locuitorii orașului i-au cerut ajutorul pentru a ucide demonul care îi teroriza de 300 de ani. După ce Sir Jonathan l-a învins pe Lucifer, a aflat că iubita sa era blestemată de acesta. După o perioadă, Elleonor a fost răpită de preoții Făgăduinței, care au încercat să o omoare pentru a scăpa de blestemul de a da naștere unui demon. În momentul în care Elleonor era pe punctul de a fi omorâtă, Sir Jonathan a apărut și a ucis preoții. În final, un preot care supraviețuise a înjunghiat-o pe Elleonor în burtă, iar Sir Jonathan a încercat să-l omoare, dar preotul i-a spus să rostească incantația. "În numele întunericului și al luminii, al răului și al binelui. Demonul ce urmează să se nască nu trebuie să se nască. Demonul ce se va naște se va naște peste un mileniu. Așa să fie."

  Spunând această incantație, Elleonor și-a întrerupt sarcina cu demonul. Sir Jonathan a fugit să omoare ceilalți luptători ai rezistenței, iar Elleonor a leșinat. Întâmplător, o bătrână care se afla acolo a văzut ce s-a întâmplat cu Elleonor și a luat-o pentru a o îngriji. Sir Jonathan a fost înjunghiat și închis într-un sicriu care a fost aruncat în apă. Sicriul a fost purtat de valuri până în Marea Neagră, de unde a ajuns pe malul opus al mării. Un tânăr care a văzut sicriul l-a deschis și l-a găsit pe Sir Jonathan în viață, dar grav rănit. L-a luat și l-a îngrijit, ducându-l în America, unde Sir Jonathan și-a întemeiat o familie.

  În timp ce Elleonor a rămas în Vlăsia, nu s-a mai auzit nimic de ei. După 1000 de ani, istoria s-a repetat. În vacanța de Paște, înainte de examene, am mers în România să ne distrăm. Eu, Sir John și câțiva prieteni. În România, am aflat că Alina, iubita mea, este descendentă a lui Elleonor și poartă semnul fiarei. Pe drum, în căutarea răspunsurilor, cel mai bun prieten al meu a fost capturat de Sânziene, iar Regina Sânzienelor s-a împerecheat cu Marcelo. Pe parcurs, câțiva prieteni au murit, lăsând în urmă amintiri triste și dureroase. Pentru a descoperi adevărul, am trebuit să căutăm pe baba Vrăcea. După ce am vorbit cu ea, baba Vrăcea s-a transformat în praf și a dispărut într-un nor. În cele din urmă, profetia s-a împlinit în noaptea cu luna plină, Alina purtând semnul fiarei trebuia să dea naștere lui Lucifer. Am încercat să preiau blestemul asupra mea, dar Luca m-a lovit în nas și în abdomen, lăsându-mă în durere, și a rostit incantația de trei ori. "În numele lunii și al iadului, îți poruncesc să intri în trupul meu și să apari, Lucifer s-a născut prin Luca." Încercând să-l omorâm, am rostit incantația. "Când lumina va fi neagră, porțile iadului se vor deschide." În acel moment, am închis porțile iadului, iar niciun diavol nu mai putea ieși. După plecarea noastră de la baba Vrăcea, am descoperit că eu sunt Cernat Ionut. Eu, Sir John, nu sunt ceea ce credeți că sunt. Sunt chiar Sir Jonathan, acel Cernat Ionut despre care am vorbit mai devreme. După toate acestea, pădurea Codrii Vlăsiei a devenit lemn pentru foc, iar pe acel loc s-a construit un parc de distracții accesibil pentru toate buzunarele. Copyright 2008 by Sir John sau Sfântu Dracu ori Ionut (am două porecle).

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!