No Image!
Witch Murder De Sfantu_dracu la data: 2023-07-11 06:59:03
Casa
 • Prietenia Mortii

 • Titlul ar trebui să fie "Petrecerea Mortală" după numele lui Amy_Hot_Angel, iar după numele meu, Sfantu_Dracu, se numește "Prietenia Morții". Această poveste este o idee creată de Amy_Hot_Angel și dezvoltată în întregime de mine, Sfantu Dracu. Drepturile de autor îmi revin mie.

  A fost odată ca niciodată, într-o zi de vară, la sfârșitul lunii iulie, în liceul Genessis Highschool, când elevii clasei a 10-a se pregăteau pentru vacanța mare. Unul dintre adolescenții clasei a 10-a, pe nume Billy, se grăbea să ajungă acasă. La ieșirea din școală, el vede trei persoane care îl batjocoreau și îl băteau pe un alt elev mai puțin faimos al liceului. Billy, văzând ce se întâmplă și fiind unul dintre cei mai faimoși băieți din liceu, se duce la cei trei agresori. Înainte să apuce Billy să ajungă la ei, aceștia fug înspăimântați. Elevul bătut îi mulțumește lui Billy pentru că l-a salvat și îi spune că este numit Ray.

  Ray îi povestește lui Billy că cei trei agresori îl considerau vinovat pentru moartea unuia dintre prietenii lor, dar el susține că nu este adevărat și că nu a omorât niciodată în viața lui. Billy îi promite lui Ray că nu se vor mai atinge de el și îl întreabă dacă vrea să facă parte din grupul său de prieteni. Ray acceptă oferta și Billy îi prezintă pe ceilalți prieteni ai săi: Amber, iubita lui Zac; Lara, sora lui Gabriel; Vanessa și Marius, care sunt împreună; Nadia, sora lui Lara; Lex, iubitul Nadiei; Kim și Ailyn, prieteni buni; Ashley, care este singură și s-a alăturat grupului lor recent; și Ebony, iubita lui Ray.

  Billy îi invită pe toți prietenii săi la petrecerea sa de ziua lui, numind-o "Petrecerea Mortală". Toți acceptă invitația și se întâlnesc la casa lui Ray pe data de 24 iulie. Se distrează de minune, iar la ora 3:33 dimineața decid să plece acasă. Ray îi mulțumește tuturor pentru petrecere și Billy îi spune că se vor revedea a doua zi. Cu toate acestea, Ray se simte lezat de faptul că nu toți își doresc să fie prieteni cu el și se transformă într-o creatură demonică, mutilându-se până la moarte.

  O lumină albă apare în apropierea cadavrului lui Ray, iar Amber începe să țipe. Se arată că sufletele celor decedați sunt blocate în castel și încearcă să fie salvate. Prietenii lui Ray se grăbesc să plece și încearcă să găsească o cale de ieșire. În timpul căutărilor, sunt prinși în diverse capcane și mai mulți dintre ei mor tragic. Vanessa decide să rămână în castel pentru a-i salva pe ceilalți și moare încercând să scape.

  Cei patru supraviețuitori, Ashley, Gabriel, Amber și Ebony, găsesc în cele din urmă o ieșire și scapă din castelul blestemat. După cinci ani, Nadia reapare în liceu și încearcă să-și continue viața. Se spune că sufletele celor decedați apar la ferestrele castelului în speranța că vor fi văzute și salvați.

  Aceasta este povestea, combinând ideile lui Amy_Hot_Angel și dezvoltarea mea, Sfantu_Dracu.


  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!