No Image!
Witch Murder De Sfantu_dracu la data: 2023-07-11 07:00:46
Vrajitoare
 • Micile Vrajitoare

 • O altă familie din Nevada, SUA, a avut probleme cu spiritele necurate. Mezina familiei era foarte atrasă de magia neagră. Într-o zi, ea a invitat două prietene acasă la ea. Acestea, de asemenea, erau atrase de magia neagră și au adus cu ele cărți despre magie neagră, spiritism și invocări malefice. Când a devenit ora 00:00, fetele au început să își desfășoare ritualul. Au trasat un cerc, l-au înconjurat cu sare, au intrat în cerc, au aprins câteva lumânări și au început să citească dintr-o carte care s-a deschis de la pagina respectivă.

  La un moment dat, începe să se înnoiască tot mai repede, apar fulgere și tunete în jurul cercului, iar fulgerele cad din cer. Pământul începe să se cutremure și, dintr-odată, se formează o mare gaură în pământ. Din acea gaură apare o creatură asemănătoare cu un om, dar arsă de un foc roșu și scotând fum. Cele trei fete se sperie când văd că acea ființă are coarne și ies din cerc. Fiecare fuge acasă și se culcă fără să le spună părinților ce s-a întâmplat.

  Dimineața, părinții se trezesc și, ca de obicei, se duc în camera copiilor să-i sărute înainte de a pleca. Mama uneia dintre fetițe își dă seama că fata ei este rece ca gheața atunci când o sărută. Se sperie și o întoarce pe fetiță cu fața în sus, dar era prea târziu, fiindcă aceasta murise. Au dus-o de urgență la spital pentru autopsie și au constatat că nu mai avea pic de sânge. Tot sângele pe care îl avea fusese absorbit și eliminat prin piele. Părinții celeilalte fetițe intră în camera ei și o găsesc spânzurată de candelabru. Părinții celei de-a treia fetițe, care a venit cu ideea invocării, ajung în camera fiicei și constată că aceasta vorbește singură. Părinții o întreabă cu cine vorbește, iar ea spune că vorbește cu cele două prietene ale ei. Părinții îi dau un sărut fiecare și pleacă din cameră, crezând că se joacă de una singură.

  Fata se numește Charleene. După o săptămână, Charleene se îmbolnăvește și ajunge la pat. Medicul de familie vine și o consultă, dar fără succes. Medicul le spune părinților că Charleene ar putea să moară într-o lună. După o lună, Charleene moare. Părinții, în doliu, o îngroapă și se întorc acasă. Noaptea devine foarte tristă, cerul începe să plângă în ploi torențiale. În timp ce se lasă noaptea, din mormântul lui Charleene iese o mână și ea prinde din nou viață. Charleene se duce acasă și începe să caute cărțile ei de vrăji, dar nu le găsește. Câinele începe să latre și lovește veioza, care cade și se sparge. Părinții lui Charleene se trezesc înspăimântați și găsesc dezordine în casă. Pe jos sunt urme de picioare, iar pe pereți sunt mâini murdare de noroi. Se aude o respirație de copil de după un dulap. Tatăl lui Charleene o vede pe fiica lui și sare să o îmbrățișeze, dar ea îl mușcă de gât și îl aruncă la pământ, apoi fuge sărind pe geam.

  Mama lui Charleene sare să-și ajute soțul și îl duce la spital de urgență, unde este operat. În ziua următoare, tatăl lui Charleene moare, dar în același timp învie. Ochii lui se învinețesc și arată ca un zombie. Pe drum, Charleene se întâlnește cu Satan, care încearcă să o omoare, dar intervine tatăl ei, care îi rupe coarnele. Apoi, el se retrage zburând în cer. Charleene își caută cele două prietene și merge la părinții lor, încercând să le atragă atenția. Aceștia scriu pe pereți să caute cartea de invocări, dar nu o găsesc. Charleene sună ambele familii și le cere ajutorul, dar ei se sperie de vocea ei. Una dintre familii reformează numărul de telefon de la care a fost sunată și, surpriză, este chiar numărul familiei uneia dintre fetele moarte. Aceștia se întâlnesc pentru a discuta, iar în fața lor apare Charleene. La început, se sperie și fug, crezând că este moartă. Dar, având în vedere că știu că Charleene este moartă, aceștia pot să-și vadă și fiicele decedate și se hotărăsc să o ajute pe Charleene. Charleene le povestește ce s-a întâmplat și împreună caută cartea de invocări. O găsesc, dar este prea târziu, pentru că Satan apare din nou și le ia sufletele fetițelor și tatălui lui Charleene. Charleene ia cartea și o studiază, o răsfoiește și găsește o incantație de eliberare a sufletelor și de a trimite diavolul înapoi de unde a venit. După ce urmează instrucțiunile din carte pentru a se proteja, din pământ izbucnește un foc care arde diavolul, eliberând sufletele. Mama lui Charleene, trecând prin zonă, îi vede pe ea și pe soțul ei, dar, din nefericire, este lovită de o mașină. Charleene și tatăl ei, împreună cu prietenele și mama ei, merg în cer. Au scăpat de diavol și se pot odihni în liniște.

  Distribuie:

  Lasa un Comentariu

  Nu esti Conectat!